keskiviikko 17. elokuuta 2016

Mini Rodini AW16

Kenellekkään ei ole varmaan jäänyt epäselväksi, että tykkään lastenvaatteista. Tykkään ostaa lastenvaatteita, mutta pyrin ostamaan vain tarpeeseen. Kauniit lastenvaatteet ansaitsevat päästä myös päälle, eikä vain hautautua vaatekaapin uumeniin.

Lastenvaatteissa tykkään mukavista materiaaleista, väreistä ja käytännöllisyydestä. Vaatteet tulevat käyttöön, joten en pahemmin säästele tiettyjä vaatteita. Nyt kun Alisa haluaa pukea jo itse, vaatteiden tulee olla helposti puettavissa, siksi meillä suositaan ihan tavallisia leggingsejä ja trikoopaitoja.


Mini Rodini on tällä hetkellä mun suosikkimerkki ja eniten Alisan vaatekaapista löytyy juuri Rodinia. Ostan usein alesta edellisen malliston vaatteita, koska vaatteet ovat kuitenkin suhteellisen hintavia ja itse en ole niin tarkka, onko vaatteet uusinta mallistoa. Toki ostan vaatteita myös käytettynä, mutta usein tuntuu, että Rodinin hinnat nousevat iän myötä, niin hassulta kuin se tuntuukin. Tästä syystä suosinkin juuri alennusmyyntejä.

Nyt kuitenkin päädyin tilaamaan Mini Rodinin uudesta AW16 mallistosta muutaman jutun. Ihastuin bambi-kuosiin hurjasti ja pelkäsin sen loppuvan ennen alennusmyyntejä. Droppipäivänä näppäilinkin tilaukseen bambi-paidan ja voi miten ihana kuosi se livenä onkaan!


Onnekseni kuosi ei ollutkaan ihan niin suosittua kuin ennakkoon ajattelin ja muitakin bambi-vaatteita on vielä saatavilla. Saattaa siis olla, että tilaukseen lähtee vielä muitakin saman kuosin vaatteita.

Koska olin joka tapauksessa tilaamassa vaatteita sujautin ostoskoriin myös muutamia perusvaatteita päiväkotia ajatellen. Koriin päätyivät pinkkiraitaiset ribbileggingsit ja -paita sekä ihan normaalit basic-leggarit mustana. Mustat basicit taitavat kyllä olla kevään mallistoa, sillä ne olivat pienessä alessa. Nuo pinkkiraitaiset muuten sopii mielestäni aika kivasti yhteen bambin kanssa..Mini Rodini on meille myös malliltaan sopiva, sillä meidän laiheliinille ei ihan kaikki merkit sovi. Housuista leggingssit ovat oikeastaan ainoita, jotka eivät tipu päältä. Alisa käyttää tällä hetkellä 80/86 kokoa, mutta ostan nyt yleensä 92 kokoa ja usein se on ihan käytettävissä. En vain yhtään ajatellut asiaa kun tilausta tein 92/98 kokoisista vaatteista. Rodini on hieman reilua ja uudet vaatteet vielä melko suuret, etenkin housut. En kuitenkaan jaksanut lähteä palauttelemaan ja vaihtamaan tuotteita, paidat kun ovat jo ihan käytettävissä ja eiköhän housutkin syksyn ja talven myötä!


Tällä hetkellä minulle on tulossa muutamia paketteja, joissa on Alisalle uusia vaatteita. Muuton aikana tein hieman inventaariota ja monet vanhoista vaatteista olivat jääneet kesän aikana pieneksi. Mikä mahtava tekosyy tilata uusia! Postia on tulossa niin Kappahlilta kuin Mainiolta. Mainio on meidän kaapissa uusi merkki ja mielenkiinnolla odotan millaiseksi vaatteet osoittautuvat käytössä.

Tähän asti olen kyllä saanut olla tyytyväinen, että Alisa kasvaa suht hitaasti (mutta varmasti!), hänellä on edelleen vaatteita käytössä, joita hän on käyttänyt vuosi sitten. :D Vaatteet siis eivät jää hetkessä pieneksi, hyvä niin. Haikeudella olen myös havainnut, että bodyt ovat katoava luonnonvara Alisan vaatekaapissa...


...minun pieni on jo niin iso. <3

Onko teillä tehty hankintoja syksyn uudista mallistoista, vai odotetaanko teillä jotain tiettyä mallistoa?

2 kommenttia:

  1. Mua harmitti suuresti ettei meillä ole enää tyttöä, jolle olisi tuota bambikousia voinut ostaa :D Pojat ovat yhä harmittavasti rodinien tuplakokojen välissä, mutta kuopukselle tuli silti muutama vaate tilattua. Eipähän jää ainakaan heti pieniksi :D Mainion housut on olleet meidän isomman pojan ihan lemppareita ja vain yhden tuotteen laatuun en ole ollut vakuuttunut. Tai kangas oli kyllä laadukas, mutta housut reikiintyivät saumojen vierestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi bambi on kyllä ihana! :) Mielenkiinnolla odotan miten tuo Mainio meillä käyttäytyy. :)

      Poista

Jätä toki kommenttia! :)