maanantai 1. lokakuuta 2018

Pipsa Possu synttärit!

Meillä vietettiin eilen Pipsa Possu synttärit! Alisa täyttää neljä vuotta tällä viikolla ja synttärit järjestettiin hänen toiveiden mukaan. Jo hyvissä ajoin Alisa kertoi teematoiveekseen Pipsa Possu synttärit!

Pinterestistä löytyi mitä hienompia Pipsa Possu aiheisia kakkuja, keksejä, tikkareita ja vaikka mitä upeita tarjoiluja sekä rekvisiittaa. Meillä oli aika kiireinen viikko ja lauantainkin vietin itse kisoissa, joten järjestelyille ei jäänyt liiemmin aikaa. Päätimme siis mennä suht helpoilla järjestelyillä. Osan koristeluista ja leivonnaisista pystyin onneksi tekemään jo viikolla.



***


Pipsa Possu teema toistui kakussa, astioissa sekä hieman rekvisiitassa. Sinänsä teema oli helppo toteuttaa esimerkiksi pinkein ja vaaleanpunaisin ilmapalloin ja pompomein. Kaupasta löysimme Pipsa Possu lautasia ja teemaan sopivat lautasliinat ja mukit. Lopulta olin koristeluihin tyytyväinen ja lähes olemattomalla vaivalla saatiin ihan kivan näköistä jälkeä.


Pipsa Possu synttärit

Pipsa Possu synttärit



Kaikki leipomukseni eivät valitettavasti ulkonäöllisesti menneet ihan nappiin, suklaaputouskakku ei ihan näyttänyt siltä kun ohjekuvissa ja valkosuklaa-vadelmajuustokakku ei myöskään ollut kauneudella pilattu. Kakun koristeetkaan eivät ihan Pipsa Possulta ja Jyriltä näyttäneet, mutta onneksi juhlien sankari oli onnellinen juhlistaan. <3 Näiden lisäksi tarjolla oli lohitahnalla täytettyjä saaristolaisleipänappeja, hedelmävartaita, patonkia, suolakeksejä ja fetalevitettä sekä tuorejuustoa. Pöydässä oli myös "kakkakeksejä", niistä piti tulla suklaacookieseja, mutta jostain syystä keksit eivät levinneet yhtään kuten olin suunnitellut ja lopulta ne näyttivät ihan siltä itseltään.... Ulkonäöstä huolimatta kaikki tarjoilut olivat maullisesti oikein hyviä, siihen sentään olin tyytyväinen.


Pipsa Possu synttärit

Pipsa Possu synttärit

Pipsa Possu synttärit

Pipsa Possu synttärit

Pipsa Possu synttärit

Pipsa Possu synttärit



***


Juhlat sujuivat kivasti ja oli ihanaa kun sukulaiset olivat pitkästä aikaa kylässä. Oli myös hauska huomata, miten muutamassa vuodessa meidän lähipiiriin on syntynyt monta lasta ja synttäreilläkin oli oikein lastenjuhlien tunnelmaa. Alisa sai huisin mieleisiä lahjoja ja ilta menikin niitä testatessa. Illalla Alisa kysyi, voisiko huomennakin olla synttärit, kun oli niin kiva päivä!


Pipsa Possu synttärit

Pipsa Possu synttärit

Pipsa Possu synttärit



Oli kyllä onnistuneet Pipsa Possu synttärit! Onneksi synttärit on kuitenkin vain kerran vuodessa, sillä illalla olin ihan väsynyt!

1 kommentti:

Jätä toki kommenttia! :)