perjantai 22. syyskuuta 2017

Reissulissu laukut pakkaa

Taas on perjantai. Meillä perjantai on viime aikoina tarkoittanut laukkujen pakkaamista, eikä tämä viikko tee sinänsä poikkeusta. Tai no siinä mielessä teemme poikkeuksen, että kerrankin perjantaina minä lähden työporukan kanssa ulos ja reissuun lähdemme vasta myöhemmin.
Meidän harrastus vaatii jonkin verran matkustamista. Tänä vuonna meillä on kuitenkin ollut mökki tukikohtana, sillä sieltä on huomattavasti lyhempi matka moniin paikkoihin kuin meiltä kotoa. Mökkeily on lyhentänyt ajomatkoja, mutta samalla se on ehkä lisännyt niitä öitä kun olemme pois kotoa.

Koska pakkaamisesta on tullut lähes joka viikkoinen rutiini, menee se kassin pakkaaminen suht helpolla. Tiedän jo mitä pitää pakata ja mitä tarvitsemme viikonloppureissulle tai päiväreissulle. Joskus pakkaaminen kyllä puuduttaa.
Lapsen myötä pakkaamisen merkitys on korostunut. Vaatteita tarvitaan joka säälle, on kurahousuja, sadetakkia, kevyempää vaatetta ja tietysti vaihtovaatteita... Aikuisille riittää aika paljon vähempi määrä vaatteita.

Toinen juttu onkin sitten reissulta paluu, pyykkivuori on suuri. Maanantai ja tiistai kuluu pyykätessä. Yritän aina heti alkuviikosta taltuttaa pyykit, koska loppuviikosta ne pakkaillaan taas uudelleen kasseihin.
Kisakausi on muutaman viikon päästä ohi ja kieltämättä mä kaipaan jo vähän vapaita viikonloppuja, kun voi olla vaikka ihan vaan kotona. Mutta vielä pari kertaa tänä syksynä mä pakkaan tuon kassin!

Reissaillaanko teillä? Kuuluuko pakkaaminen suosikkeihin vai inhokkeihin? 

Ihanaa viikonloppua! :)

1 kommentti:

  1. Kuulostaa niin tutulta - paitsi että me pakkaamme mökkeilyä varten jota harrastamme vielä pitkälle syksyyn asti. Nyt taitavat myös meidän viimeiset viikonloput mökillä olemaan tässä tältä vuodelta, sillä säät ja pimenevät illat eivät houkuttele mökkeilyyn..

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)