perjantai 15. syyskuuta 2017

Kun ei olekaan mitään isoa projektia

Raskaus

Vauva-aika

Töiden etsintä ja töihinpaluu

Oman kodin ostaminen

Häät

Yli kolme vuotta on mennyt enemmän ja vähemmän isojen projektien parissa. Aina on ollut joku isompi muutos tulossa. Nyt tuntuu kuin yksi ajanjakso olisi päättynyt. Juuri nyt ei ole mitään isoa muutosta tiedossa.


Jetro Stavén photography


Mitäs nyt?

Muuttuuko elämä tasaisen tylsäksi? 


Kieltämättä olen vähän jo kaivannut sellaista aikaa, ettei olisi mitään isoja mullistuksia tulossa. Kaipaan ehkä just nyt rauhallisuutta ja tasaisuutta. Vaikka nämä projektit ovat olleet ihania ja mieluisia, totta kai ne kuormittavat ihan eri tavalla kuin aivan tavallinen arki. On paljon mietittävää ja suunniteltavaa, sekä tietenkin tehtävää.

Kaipaan myös vähän taloudellista tasapainoa, sillä etenkin mun töihinpaluun jälkeen olemme tehneet aikamoisia rahallisia panostuksia, niin oman asunnon kuin häidenkin osalta. En voi väittää, etteivätkö ne olisi vaatineet tavallista tiukempaa taloudellista kuria, mutta niinhän unelmat joskus vaatii.


Sanni Laine


Eipä tässä rahassa tulla kierimään, ainahan sille lapsiperheessä käyttöä on, mutta on ihan kiva kun pitkästä aikaa niitä "ylimääräisiä" rahoja voi ajatella käyttävänsä vähän vapaammin. Haaveissa siintää vähän matkustelua, sisustamista sekä kenties itsensä ja koko perheen hemmottelua.

Mä en ainakaan aio nyt etsimällä etsiä uusia mullistuksia vaan aion hetken nauttia tasaisesta ja kenties vähän tylsästäkin elämästä. Mä aion myös nukkua ja ihan vaan olla tekemättä mitään. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)