keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Häämatka varattu

Kirjoittelin alkukesästä meidän unelmien häämatkasta. Siitä lähtien reissu oli usein mielessä ja pyörittelimme eri vaihtoehtoja. Tai siis minä pyörittelin ja kyselin Samulilta mielipiteitä.

Hääpäivän jälkeen aloin oikein tosissani suunnittelemaan reissua ja vaihtoehtoina olivat pitkään Kuuba ja Karibian risteily. Karibialla riehuneet hurrikaanit sekä epävarmuus Kuubasta avasi pelin vielä kerran. Kävin läpi monen monta matkakohdetta ja matkanjärjestäjää.

Lopulta palasimme siihen meidän oikeastaan ihan ensimmäiseen vaihtoehtoon ja varasimme reissun Mauritiukselle! Se on nyt varmaa, että tammi-helmikuussa reissaamme paratiisimaiselle Mauritiukselle. Mauritiushan on suosittu häämatkakohde, joten uskon, etteivät niin monet parit voi olla väärässä.


Kuva TÄÄLTÄ!

Kuva TÄÄLTÄ!

Omatoimimatkan ja reittilentojen myötä saimme järjestettyä niin, että meille jää seitsemän kokonaista päivää lomailuun, vaikka niihin lentoihin sitten kuitenkin sujahti koneen vaihdon kanssa se lähes 20 tuntia. Vaihdot tapahtuvat Amsterdamissa ja Lontoossa, joten ehditään hetki katsahtaa myös näiden kaupunkien lentokenttiä, kauemmaksi tuskin ehditään.

Löysin lopulta meille pienen ja rauhallisen vain aikuisille tarkoitetun hotellin. Siinä oli kaikki ne elementit, joita häämatkakohteelta toivoin. Reissulla tullaan varmasti nauttimaan auringosta, snorklaamaan ja toivottavasti myös kokemaan elämyksiä. Halusin ennemmin vähän pienempään hotelliin, kuin ihan hirvittävän suureen hotellikompleksiin. Valitsemamme hotelli on kuitenkin hyvin suosittu ja ihan kaikille viikoille ei enää ollut tilaa. Onneksi saimme molemmat järjestettyä lomamme niin, että pääsemme juuri tuohon hotelliin.


Kuva TÄÄLTÄ!


Kuten kirjoitin aiemmin, ei minulla mitään ole lapsia vastaan, mutta häämatkalla ehkä kaipaan rauhaa ja aikuisten seuraa. Lisäksi pelkään, että muiden lasten näkeminen kasvattaa ikävää entisestään ja pilaan lomani murehtimalla Alisaa. Alisa onneksi saa olla isovanhempien kanssa koko viikon, joten hyvissä käsissähän hän on. Äitini jo uhkaili heidän lähtevän samaan aikaan johonkin lomareissulle!

Halusimme myös mahdollisimman helpon loman, joten koimme hyväksi vaihtoehdoksi varata all inclusiven koko lomaksi. Aion todellakin nauttia tästä reissusta, sillä viimeinen vuosi on ollut kiirettä ja tiukkaa säästämistä, nyt on aika vähän nauttia elämästä!

Jos teillä on kokemuksia Mauritiukselta, jakakaa ihmeessä! :)

3 kommenttia:

  1. Ei ole kokemuksia... Muutama ystävä on ollut Mauritiuksella häämatkalla. Niitä kuvia on tullut kateellisena katsottua. Varmasti hieno kohde. 😊

    VastaaPoista
  2. Oltiin poikaystävän kans vajaa 2v sitten helmikuussa Mauritiuksella, paikka on todella upea! All inclusive oli varmasti hyvä vaihtoehto, ainakin jos hotelli on kaukana keskustasta, kuten meillä oli, sillä taksilla liikkuminen suht kallista. Kannattaa ehdottomasti lähtee saaren itäpuolelta (en muista paikan nimee) katamaraaniretkelle Ile Aux Cerfs saarelle, koko päivän saa ihastella upeita maisemia! Mauritius on ihana, nautitte varmasti!😊

    VastaaPoista
  3. Me oltiin Mauritiuksella muutama viikko sitten! Viikonlopun aikana ilmestyy matkaopas blogiini, eli kannattaa käydä vilkaisemassa jos matkavinkit kiinnostavat :)

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)