torstai 31. elokuuta 2017

Viimeiset päivät ennen häitä

Varoitus: kuvat ei sovellu siisteysfriikeille!


Häihin on nyt reilu viikko ja monet asiat kasaantuvat toki näihin viimeisiin päiviin. Vaikka olemmekin tehneet lähes kaiken mahdollisen etukäteen, hääviikon kalenteri näyttää täydeltä.
Vielä ennen hääviikkoa olen käynyt koekampauksessa, josta kuvia myöhemmin. Lisäksi mun pitäisi sovittaa hääpukua, sillä se saapuu vasta tehtaalta. Se onkin yksi ainoita, mitä olen vähän stressannut. Onneksi hääpukuliikkeen ihana omistaja on pitänyt minut ajan tasalla ja vakuuttanut, että kaikki mahdolliset korjaukset ehditään kyllä tehdä ja siihen luotan kyllä täydellisesti. (Edit. puku saapui postauksen kirjoituksen jälkeen ja ehdin jo käydä sovittamassa sitä. <3)

Olen yrittänyt suunnitella hääviikon aikataulun etukäteen mahdollisimman tarkasti, jotta kaikki tulisi tehtyä ja kiire ei pääse yllättämään. Monet vuokralaitteet saamme haettua vasta hääviikolla ja kirkkoharjoituksenkin saimme vasta torstaille. En kuitenkaan usko, että meille tulee kiire. Meillä on aika suuri tiimi tulossa apuun, joten joka päivälle riittää apukäsiä varmasti. Olen tosi kiitollinen, miten hyvin meidän molempien perheet ovat olleet ja tulevat olemaan apuna.
Häiden pitäminen sesongin ulkopuolella tuo muutamia helpotuksia. Saamme avaimet hääpaikalle jo tiistaina, joten järjestely ja koristelu aloitetaan tuolloin. Kesäkaudella avaimen saisi vasta lauantaina, joten kaikki meidän suunnitelmat eivät todellakaan olisi tuolloin toteutettavissa.

Mulla itselläni on vajaa viikko töitä, joten pystyn pari päivää valmistelemaan täyspäiväisesti häitä. Ohjelmassa on kuitenkin kauppareissuja ja mahdollisesti kukkien yms. koristeiden keräämistä luonnosta.

En tiedä, iskeekö hääpaniikki vielä, mutta just nyt mulla on aika seesteinen olo. Olen tyytyväinen valmisteluiden aikataulutukseen. Tuntuu, että se lopulta osui aika nappiin.

Yksi asia, mistä kuitenkin jo toivoisin pääseväni eroon, on tämä kuvissa näkyvä meidän ruokailutilan kaaos! En ymmärrä miten tätä tavaraa on kertynyt näin paljon!1 kommentti:

  1. Ihanaa, että pääsette jo hyvissä ajoin hääpaikalle koristelemaan! Minusta täällä meilläpäin on aina niin että tilan saa käyttöönsä vasta samana päivänä tai korkeintaan edeltävänä iltana - aika loppuu tällöin melkein aina kesken! Hurjasti tsemppiä viimeisiin järjestelyihin, hyvin se menee <3

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)