keskiviikko 9. elokuuta 2017

Kuukausi häihin

Kääk! Jännittää! En tiedä voinko uskoa, että meidän häihin on enää kuukausi! Tämä kulunut kuukausi viime katsauksesta on ollut raskas ja niin paljon täynnä surua. Häävalmistelut on kuitenkin pitäneet hieman mun ajatuksia kasassa ja nyt ollaan jo niin lähellä, että pienetkin yksityiskohdat alkaa olla mietitty ja kunnossa. To do -lista alkaa olla tyhjä, mikä on tietenkin hyvä asia. Totta kai on asioita, joita ei vain voi tehdä ennen kuin hääviikolla, mutta etukäteisvalmistelut ovat hyvällä mallilla.

Esteettömyys on todettu, kengät ja korut hankittu, koekampaus tilattu pari viikkoa ennen häitä ja samalla siistitään hiukset ylipäätään. Viimeiset häähankinnat on tehty: servetit, polaroid-filmit, pöytäliinat, maljakot, jääpalakone... Valokuvaajan ja pitopalvelun kanssa käyty läpi yksityiskohtia ja aikataulua. Kukkatilaus on tehty.

Olen myös suunnitellut ohjelmarunkoa ja juontoja, toki seremonianaisemme muotoilee juonnot omaan suuhunsa sopivaksi. Huomenna meillä onkin hääpalaveri, jossa käydään läpi tehtäviä ja yksityiskohtia.

Huomenna loppuu myös ilmottautuminen häihimme ja lähes kaikki ovat jo ilmoittaneet tulostaan. Päädyin teettämään paikkakortit ja muita printtejä samassa paikassa kuin kutsut aikanaan, joten lista nimistä tulisi myös lähettää. Pöytäkartta on jo tehty, toki se viimeistellään nyt kun tiedetään ketkä kaikki varmasti osallistuvat.

Vaikka suuret linjat ovat olleet alusta asti hyvin hallussa, pieniä yksityiskohtien viilauksia ja lisäyksiä on tehty ihan näihin päiviin saakka, mutta en halua pahemmin niitä vielä paljastaa, etteivät vieraat pääse lukemaan niistä etukäteen. Paperilla kaikki näyttää hyvältä ja toivon, että hyvällä suunnittelulla myös toteutus toimii.

Häissämme on jonkin verran perinteisiä juttuja, mutta häiden lähestyessä olemme enemmän löytäneet juuri sitä meidän tyyliä häiden suhteen. Emme ole etikettien ja muiden antaneet liikaa vaikuttaa häihimme, toki jotain juttuja tehdään ihan etiketin mukaan, mutta on myös pyritty löytämään se kultainen keskitie sen suhteen, että häistä tulee ikimuistoiset niin meille kuin vieraillekin.


Samalla kun en malttaisi odottaa hääpäivää, pelkään jo kaiken olevan ohi. Mitenköhän muistaisin nauttia tästä kaikesta? <3

2 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)