keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Arkisafkaa #3

Postaussarjaa jatkaa tällä kertaa helppo Kana-couscous. Couscous on kivaa vaihtelua riisille ja helpompi ja nopeampi valmistaa. Tämäkin ruoka syntyy noin 20 minuutissa ja on tosi kiva vaihtoehto arkeen. Tällä ohjeella tulee 4-6 annosta.

Tarvitset:

4 dl vettä
4 dl couscousia
1 rkl öljyä
suolaa
200g kanasuikaleita
1 kpl punasipulia
1/2 kpl kesäkurpitsaa
2 kpl tomaattia
1 pss herne-maissi-paprikaa
currya
chilia
mustapippuria
persiljaa

Itketä halutessasi kesäkurpitsat. Pilko kurpitsat, punasipulit ja tomaatit. Laita vesi kiehumaan ja sekoita joukkoon öljy ja suola. Ota kiehuva vesi pois liedeltä ja lisää couscous joukkoon ja anna turvota noin 5min. Paista tilkassa öljyä kanasuikaleet, kesäkurpitsat ja sipulit. Kun kanat ja kasvikset ovat kypsiä, lisää joukkoon tomaatit ja herne-maissi-paprika. Mausta ja anna hautua hetki. Sekoita kypsä couscous irtonaiseksi ja lisää muiden aineiden joukkoon. Annostele lautaselle ja ripottele pinnalle persiljaa.

Bon appetit!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)