tiistai 15. elokuuta 2017

Vieraana häissä

Nyt varmaan aika ennen häitä tulee täyttyminen hääpostauksista hyvin pitkälle. Mutta hääthän ovat ihana, kaunis ja iloinen aihe. <3 Me pääsimme viikonloppuna osallistumaan vieraina häihin Samulin serkun astellessa avioon.

Pukukoodina toivottiin rentoa juhlapukeutumista ja meidän kohdalla se oli tällä kertaa tällaista:


Etenkin tykkäsin tuosta Samulin rusetin ja taskuliinan yhdistelmästä. Se sopi mun mielestä tosi hyvin rentoihin iltahäihin.

Oli jännittävää päästä häihin omien häiden kynnyksellä ja vähän jo saatoin tuntea pientä nipistelyä vatsanpohjassa kun hääpari asteli vihittäväksi. Vihkiminen suoritettiin ulkona puiden ympäröimänä. Pieni vesisade juuri ennen vihkimistä ei haitannut ja tilanne oli erittäin kaunis ja tunnelmallinen.
Vihkimisen jälkeen siirryimme varsinaiseen juhlapaikkaan, joka oli suuri valkoinen juhlateltta. Teltassa oli hyvin tilaa kaikille ja sadekaan ei häirinnyt, onneksi sekin kuitenkin loppui iltaa kohden.

Juhlista oli haluttu luoda rennot ja se oli onnistunut valinta. Häissä ei ollut turhaa pönötystä ja se antoi vahvistusta myös itselleni siitä, ettei häiden tarvitse olla pönötysjuhlat. Kiva idea oli myös se, että salaattipöydän jälkeen jokainen sai ulkoa grillistä hakea mieleistään syötävää.Teltta oli sisältä koristeltu yksinkertaisen kauniisti ja tunnelmaa loivat niin katon valonauhat kuin kynttilät. Ja etenkin iltaa kohden teltta oli upea niin sisältä kuin ulkoa. Myös pihamaata koristi useat kynttilät ja lyhdyt, kaikinpuolin todella kaunista.
Juhlat olivat kauniit ja intiimit. Hääpari oli upea ja onnellisen näköinen. Ilta sai ainakin minut odottamaan vielä enemmän meidänkin juhlia. Onnea vielä hääparille! <3


4 kommenttia:

 1. Kaunis pari! Meillä on tulevana viikonlopuna toiset häät tänä kesänä, ihanaa. Ja, häiden ei todellakaan tarvitse olla pönötysjuhlat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan! Itsekin tykkään ehdottomasti enemmän rennoista häistä! :)

   Poista
 2. Tunnelmallisen näköiset häät! En malta odottaa teidän häitä! :)

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)