maanantai 14. elokuuta 2017

Hääjuhlapaikan koristelu

Kun häiden suunnittelu oli alkuvaiheissa, kirjoittelin hieman meidän häiden teemasta. Väriteemaksihan valittiin hyvin pitkälle musta-valkoinen. Nyt kun lähes kaikki hankinnat on tehty, voin hieman vilauttaa miltä meidän hääpaikka tulee näyttämään.

Musta on värinä pysynyt meidän matkassa tänne saakka, tosin teemaa on hieman pehmennetty myöhemmin. Mustavalkoisen lisäksi häissämme tullaan näkemään vähän myös rustiikkia, vaikkei sekään kokonaisuutena ollut ihan meidän juttu. Olen selaillut paljon Pinterestiä ja meidän häiden teemaan onkin sekoitettu hieman erilaisia tyylejä. On mustavalkoista, rustiikkia vähän bohoa... Koska mikään näistä ei pelkästään vastannut sitä, minkä tyyliset häät haluamme, olemme sekoitelleet tyylejä huoletta. En kuitenkaan haluan mitään täyttä sekamelskaa, joten tietty linja on hyvä säilyttää.

Alkuperäisissä suunnitelmissa oli hankkia mustat kaitaliinat, mutta mieleisiä ei ikinä löytynyt. Kun vielä pöytien muotokin muuttui, kaitaliinoista luovuttiin kokonaan. Mitä siis pöytiin?

Luotamme hyvin pitkälle erilaisiin lasisiin kynttilä- ja tuikkukippoihin. Niitä meiltä löytyykin jo kasa. Lisäksi hieman kukkia ja puuta. Uskon, että näillä ja näyttävällä kattauksella saamme kauniit pöydät aikaiseksi.
Mustaa tullaan näkemään paljon juuri kattauksessa, sillä servettimme ovat mustat. Servettien taittelu on vielä hieman auki, en välttämättä haluaisi perinteistä kolmiota. Mustaa saattaa vilahtaa kattauksessa muutenkin ja hääkutsujemme tyyliin, myös paikkakortit ovat mustat.
Tilassa on kaunis katto, mutta laitamme sinne myös pompomeja sekä valot. Olen vuokrannut useammat pitkät hehkulamppuvalot ja lisäksi ostanut muutamat lyhyemmät koristamaan esimerkiksi lavan reunaa tai baaria. Valosarjoja tullaan mahdollisesti käyttämään muutenkin, riippuen hieman miltä tila näiden hehkulamppuvalojen jälkeen näyttää. Tuikkivaa joulukuusta en tilasta kuitenkaan halua.
Valosarjojen lisäksi hääpaikalle tuodaan reilusti suuria lasipurkkeja ja lyhtyjä tuomaan tunnelmaa etenkin pimenevään syysiltaan. Syksyä saatamme laittaa esille myös luonnonantimien muodossa, riippuen siitä mitä kaikkea lopulta on tarjolla, auringonkukkia, pihlajanoksia, osmankääpiä, mustikanvarpuja....

Loppujen lopuksi luotamme aika pitkälle yksinkertaisiin asioihin ilman turhia krumeluureja. Toivon, että näillä saamme loihdittua tunnelmalliset häät. <3

2 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)