torstai 31. tammikuuta 2019

MAAILMAN TOISELLA PUOLEN

Terveiset tällä hetkellä täältä Indonesiasta!

Mulla ei ole mitään käsitystä mihin aikaan tämä postaus tulee siellä teillä julki. Kello on täällä melko monta tuntia edellä ja olen muutenkin sekaisin kellosta ja viikonpäivistä.

Lomalla ollaan seikkailtu jo Qatarissa ja Singaporessa. Niissä vietettiinkin aika aktiivista lomaa ja puuhailtiin kaikenlaista huvipuistosta eläintarhaan. Ettei koko loma olisi täynnä touhua, Singaporen sykkeestä siirryimme Indonesiaan rentoutumaan.










Meidän hotelli on pieni rantahotelli kaukana saaren resorttialueista paikallisen elämän keskellä. Aamupäivisin laskuveden aikaan voi kahlata läheiselle paratiisisaarelle.

Täällä on todella rauhallista, satunnaisesti ohi kulkee jokin mopo tai auto. Päivisin olemme maanneet rannalla kirjaa lukien ja lisäksi olemme käyneet hieronnoissa ja hoidoissa. Pimeän tultua illallistamme hotellin ravintolassa, missä ruoka on todella hyvää. 







Kovin kummoisia suunnitelmia meillä ei ole tälle lomaosuudelle. Samuli suunnittelee pientä mönkijäretkeä ja itse olen varannut vielä ainakin kasvohoidon. Alisalle tuntuu riittävän ranta ja ulkoleikit. Ihana ottaa rennosti! Lämpötilakin on tosi sopiva, noin 30 astetta, mutta mukava tuuli käy koko ajan, eli ei ole liian kuuma.

Ei meidän loma ole pelkkää auvoa ja onnea ollut, on lomaan mahtunut vähän myös hermojen kiristymistä ja neljävuotiaan uhmaa. Onneksi kuitenkin eniten on ollut hymyä, iloista naurua ja onnea.


Monta matkapäivää on vielä jäljellä, joten nyt palaan taas lomafiiliksiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)