sunnuntai 20. tammikuuta 2019

MITÄ MEILLE KUULUU?

Miten tiivistää yhden kuukauden kuulumiset yhteen postaukseen? Mitäs meille nyt ylipäätään kuuluukaan tällä hetkellä?

Kun olin poissa täältä, oli kommenttiboksiin ilmestynyt kommentti "Hei, mitä kuuluu?" Minä poistuin täältä sanaakaan sanomatta ja silti joku kaipasi minua. Kun luin tuon kommentin ajattelin, että olisikohan minulle sittenkin vielä käyttöä blogimaailmassa. Päätin vastata tuohon kommenttiin ihan kokonaisella kirjoituksella.

Ennen breikkiä blogissa oltiin vahvasti joulutunnelmissa. Joulu tuli ja meni. Joulu oli onnistunut ja tunnelma lämmin, mutta kovin nopeasti se meni! Joulun tienoilla oli paljon vapaata ja meidän perheellä meni parisen viikkoa ennen kuin varsinainen arki alkoi. Alisalle arjen alkaminen taisi ottaa vähän koville, sillä välillä meillä on ollut todellinen kiukkupussi täällä.

Kauaa ei tarvitsekaan jaksaa, kunnes saadaan taas hypätä pariksi viikoksi pois arjen pyörityksestä. Luulen, että siinä on myös yksi syy Alisan kiukkuiluun. Kyllä tässä aikuisiakin vähän jännittää kun edessä on ensi viikolla alkava ensimmäinen koko perheen kaukoloma. Kolmessa eri maassa seikkailua, kaupunki- ja rantalomaa. Qatar, Singapore ja Indonesia odottaa. Laukut on jo puolillaan pakattuna ja toinen jalka jo menossa lentokentälle.




Blogi- ja someloman aikana luin tusinan kirjoja ja katsoin toisen mokoman sarjoja ja elokuvia. Nautin siitäkin, ettei tauon loppuvaiheessa ollut enää paineita siitä, että pitäisi kirjoittaa. Viimeisen vuoden aikana olen lukenut paljon kirjoja, mutta kuluneen kuukauden aikana tein varmaan kaikkien aikojen lukuennätyksen ja kirjastosta hain täydennystä melkein viikottain.

Totta kai ollaan nautittu talvijutuista ja käyty pulkkamäessä, luistelemassa ja laavuretkellä Pohjanmaalla saakka. Toivottavasti talvi ei katoa mihinkään meidän loman aikana, sillä haluaisin ehtiä vielä hiihtämään tänä talvena.

Oikeastaan meidän arki on viimeisen kuukauden aikana ollut enemmän kuin tavallista. Mitä sitten on tulossa? No ainakin matkapostauksia! Ja ehkä vähän jotain muutakin. Tällaista meille kuuluu juuri nyt. Mitä sulle kuuluu? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)