sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Extempore kuulumisia + arvontamuistutukset

Ihanaa isänpäiväsunnuntaita! Extempore päätin tulla kirjoittelemaan teille hieman viikonlopun kuulumisia. Pitkään olen pitänyt viikonloput lähes kokonaan vapaata blogijulkaisuista, mutta nyt tuli fiilis, että voisin jakaa hieman kuulumisia. 
***


Fiiliksen lisäksi nyt oli myös aikaa. Olen oikeastaan koko sunnuntain istunut läppärin kanssa tai heilunut kameran kanssa.Viime postauksesta huolimatta, tänä viikonloppuna olen onnistunut valokuvaamaan sen verran, että tulevan viikon postauksiin on nyt kuvat. 

Nyt syksyn edetessä kun viikonloput ovat hellittäneet kiireestä, on ollut ihana uppoutua yhtenä päivänä useammaksi tunniksi bloggaamiseen. Olen onnistunut etukäteen tekemään useita postauksia, eikä mun viikolla tarvitse enää stressata, missä välissä ehdin tai jaksan teille kirjoittaa. Iltaisin voi huoletta jättää läppärin avaamatta, jos ei huvita. Ihanaa vapautta ja todellisuudessa postauksia syntyy helpommin ja fiilis bloggaamiseen on huomattavasti parempi.


***


Bloggailun lisäksi tänä viikonloppuna ehdin käymään Samulin kanssa elokuvissa katsomassa Tuntemattoman sotilaan, suosittelen ehdottomasti kaikille! Lisäksi kävimme hieman tutustumassa Turun historiaan, kirjoitan siitä teille ensi viikolla tarkemmin. Lisäksi olemme kunnostautuneet askartelun saralla ja pari DIY juttuakin on tulossa viikolla. 

Totta kai tänään olemme myös juhlineet isänpäivää. Aamulla valmistimme Alisan kanssa Samulille aamupalaa. Sen jälkeen olemme kiireisen isin toiveesta viettäneet lepäilypäivää. Leikkiä, pelejä, sohvalla makoilua, televisio ja ruokaa, leppoisa sunnuntai siis ollut.

***


Oletko muuten muistanut osallistua instagramissa ja täällä blogissa käynnissä olevaan ARVONTAAN? Tulevalla viikolla on luvassa toinenkin arvonta, joten kannattaa pysyä kuulolla!


Miten teidän viikonloppu on sujunut?

1 kommentti:

  1. Ihana pikkuneiti <3
    Täällä on isi viettänyt aikaa lasten kanssa ja äiti ollut töissä. Tänään sitten kakuteltiin ja juhlittiin isiä :) Ihan jees viikonloppu :)

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)