perjantai 23. maaliskuuta 2018

Valintamme välikauteen: Reima välikausihaalari

Vielä mennään kovin talvisia hetkiä, mutta väkisinkin pilkistävä asfaltti ja aurinko herättävät ajatukset hiljalleen jo tulevaan välikauteen ja sen vaatevalintoihin. Aikaisempina vuosina meillä oli Name It softshell välikausihaalari ja se palveli loistavasti puolitoistavuotta. Aluksi mietin, että olisimme tällekin keväälle ostaneet tuon Name It -haalarin, mutta lopulta valintamme oli Reima välikausihaalari.


Reima välikausihaalari.

Reima välikausihaalari.


Meillä välikausihaalari joutuu kovalle koetukselle. Sen pitää kestää niin päiväkodin ulkoilut kuin kisojen vaihtelevat säät. Haalarin pitää siis kestää sadetta ja tuulta, joten teknisiin ominaisuuksiin tulee kiinnitettyä huomiota. Reimaa pidetään yleensä hyvänä suomalaisena merkkinä ja etenkin Reimatec on ominaisuuksiltaan hyvä. Kysyimme hieman Alisan omaa mielipidettä haalariin värin osalta ja erilaista vaihtoehdoista hänenkin valinta oli tämä Reiman pinkki välikausihaalari, missä on myös vahvikkeet takana ja polvissa. Mun mielestä on hyvä, että tuo alaosa on mustaa, ettei se ole niin herkkä likaantumiselle. Alisaa ihastutti myös nuo tähtiheijastimet taskuissa!

Meillä on aiemmin ollut Reimaa välikausitakkina ja toppahaalarina, mutta tämä on ensimmäinen Reima välikausihaalari käytössämme. Olen joskus sovittanut Alisalla jotain Reiman vanhaa mallia olevaa haalaria ja se oli tuolloin ihan liian leveä malliltaan, siksi en ehkä ole osannut ajatella meille Reimaa haalarina. Tämä haalari oli kuitenkin positiivinen yllätys malliltaan, sillä se oli hyvinkin kapeaa ja kivaa mallia, mikä tietenkin sopii hoikalle Alisalle hyvin. Vyötärö on lisäksi säädettävä, joten siitäkin istuvuutta saa säädettyä.


Reima välikausihaalari.

Reima välikausihaalari.


Vesipilari tässä Reiman välikausihaalarissa on 8000mm, eli hyvä. Lisäksi kaikki saumat on teipattu, joten se on todella hyvä. Kieltämättä valintaan vaikutti myös tämä artikkeli myrkkyjä sisältävistä ulkovaatteista. Artikkelissa Reima sai hymynaaman eli myrkkyjäämiä ei löytynyt.

Rukkasia ja kenkiä meiltä löytyy entuudestaan, joten niitä ei välttämättä tarvitse ensimmäisenä hankkia. Pipojakin löytyy kasa, mutta suunnittelin kuitenkin ostavani esimerkiksi Metsolan ja Gugguun pipon haalarin kaveriksi. Olen kuitenkin tyytyväinen, että haalariasiat on jo nyt kunnossa, sillä luulen, että kevät on täällä ihan kohta ja haalari pääsee käyttöön!


Reima välikausihaalari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)