maanantai 23. lokakuuta 2017

Viikonlopun 5 positiivista asiaa

1. EI AIKATAULUJA


Kokonaan vapaa viikonloppu ikuisuuteen. En edes muista milloin olisi ollut tällainen viikonloppu. Meillä ei ollut mitään pakollista menoa koko viikonloppuna. Samuli lähti kuitenkin lauantaina yksinään katsomaan kisoja ja me jäimme Alisan kanssa kotiin ja teimme ihan mitä vaan sattui huvittamaan. Nautimme hitaasta aamusta ja olimme vaan. Sunnuntaina osallistuttiin taloyhtiön pihatalkoisiin ja laitettiin vähän omaakin pihaa kuntoon.
2. SÄÄ


Meillä Varsinais-Suomessa oli ihanan kirpeä ja aurinkoinen syyskeli koko viikonlopun. Lekottelun ohessa tuli tuuletettua paljon tekstiileitä pihalla ja nautittua itsekin ulkoilusta.


3. ELISA VIIHDE


Taas kerran kehun Elisa Viihdettä, se on vaan niin pelastanut mun elämän. Löysin uuden sarjan sieltä, jonka katsoimmekin viikonlopun aikana iltaisin loppuun Samulin kanssa. Lisäksi aloitimme vielä yhden toisenkin sarjan ja sunnuntaina vietettiin koko perheen leffailtaa Tatu ja Patu - Kanelia kainaloon -leffan parissa. Ihan paras keksintö!

4. SIISTI KOTI


Viimeisten viikkojen ahkerointi on tuottanut tulosta ja kaapit ovat järjestyksessä. Sunnuntaina tehtiin myös hieman isompi siivous sisälläkin joten kotona on nyt muutenkin ihanan siistiä.
5. LÄHESTYVÄ JOULU


Hiljalleen joulu alkaa hiipimään mieliin, ensimmäiset lahjat onkin jo hankittu. Viikonloppuna join vuoden ensimmäiset glögit ja lisäksi askartelin sytykesipsejä pukinkonttiin. Mielessä on myös toinen DIY-joululahjaidea, mutta ensin mun täytyisi käydä tekemässä vähän hankintoja. Jokohan sitä kohta voisi laittaa jouluvaloja esille?


Mulla oli ihana ja rentouttava viikonloppu, on mahtavaa tiedostaa, että kaikki se kiire on nyt väistynyt ja näitä rauhallisia viikonloppuja on luvassa lisää. Oli jopa vähän kummallista, kun ei ollut mitään pakollista tekemistä! Toivottavasti teilläkin oli mukava viikonloppu! <3

4 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)