maanantai 9. lokakuuta 2017

Hauska ja ikimuistoinen vieraskirja

*Kaikki kuvat: Jetro Stavén*


Kerroin jo aiemmin hieman meidän vieraskirjasta, mutta nyt kun sain meidän hääkuvia, päätin vielä kirjoittaa tuosta omasta mielestäni mahtavasta jutusta! Olen nyt jo katsellut tuota vieraskirjaa monen monta kertaa, se on vaan niin hauska!

Polaroid-kuvista koottu vieraskirja oli jo alkujaan meidän ajatuksissamme, mutta kaipasimme siihen jotain lisää. Perinteiset photobooth-jutut eivät kuitenkaan ihan tuntuneet meidän jutulta ja toisaalta, sellaisia on paljon nykyään. Kaipasimme omaan tyyliimme jotain hieman erilaista.

Yksi Pinterestin uumenista löytynyt kuva ja yksi kommentti Facebookissa niin idea oli syntynyt! Aloimme siis kerätä erilaista rekvisiittaa, kuten hattuja, aurinkolaseja, naamioita, tekoviiksiä ja lei-nauhoja. Ideana oli toteutta kuvaus photoboot -tyyliin, mutta aidoilla rekvisiitoilla. Taustan kuvaukselle kaaso taiteili hallaharsosta ja verhoista, pienellä vaivalla siitä tuli todella upea.

Vieraat penkoivat kuulemma innoissaan sopivia rekvisiittoja ja poseerasivat siskoni ottaessa Polaroid-kameralla kuvan. Kuvat liimattiin vieraskirjaan ja myöhemmin vieraat saivat kirjoittaa omat terveisensä kirjaan.

Pitihän meidän Samulin kanssa käydä myös otattamassa kuvat ja hauskat tuli niistäkin! Muutamia kuvia löytyy myös instagramista #vonlaaksoset. 


Löytyykö teiltä ideoita hieman erilaisiin vieraskirjoihin? :)

4 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)