maanantai 2. lokakuuta 2017

Alisan Ti-Ti Nalle synttärit

Häiden jälkeen havahduin siihen, että olisi pari viikkoa aikaa suunnitella Alisan syntymäpäiviä. Aikaisemmin olen jo hyvissä ajoin tiennyt millaiset juhlat järkkään, mutta sattuneesta syystä tällä kertaa takki oli vähän tyhjä. Alisa kuitenkin kertoi haluavansa Ti-Ti Nalle synttärit!
Annettu aihe ei ihan hirveästi synnyttänyt mitään ajatuksia, paitsi mahdollisen kakun osalta sain jotain ideaa. Päätin tällä kertaa mennä suhteellisen yksinkertaisella linjalla.

Ti-Ti Nalle synttäreiden koristelut syntyivät yksinkertaisesti valkoisista ja sinisistä ilmapalloista, viirinauhasta ja kotoa löytyneistä Ti-Ti Nalle rekvisiitasta. Ti-Ti Nalle kaupasta  olin lisäksi tilannut teemaan sopivat paperilautaset. Alisa sai myös valita ilmapallokaupasta pinkin numeropallon. Mitään tajunnanräjäyttävää ei siis tällä kertaa ollut, mutta sankari oli onnellinen syntymäpäivistään.Tarjottavista syntyi lopulta aika syksyisiä, tarjolla oli nimittäin Ti-Ti aiheinen puolukka-kinuski drip cake, amerikkalainen omenapiirakka, vuohenjuusto-punajuuripiirakka sekä kinkkutahna-ruissipsejä. Näiden lisäksi tietenkin keksejä ja nallekarkkeja. Häiden jäljiltä meille oli jäänyt erilaisia mehuja ja limsoja, joten tein niistä pirteän boolin juhliin.

Yritin tällä kertaa valita hieman erilaisia, mutta helppoja tarjottavia, jotta niiden tekeminen ei vaatisi suuria ponnisteluita. Elämäni ensimmäinen drip cake ei ollut kauneudella pilattu, mutta ihan hyvän makuinen kuitenkin. Vaikka juhlat olivat vähän vasemmalla kädellä tällä kertaa tehty, olivat ne kuitenkin oikein onnistuneet ja mukavat. Vähän kuitenkin alkaa huolettamaan mitä toiveita tulevaisuudessa vielä kuullaan ja miten niiden toteuttaminen äidiltä sujuu...:)


Onko teillä vietetty teemasynttäreitä?


Viime vuoden synttäreitä juhlittiin hempeän vaaleanpunaisissa tunnelmissa.

4 kommenttia:

 1. Tunnustaudun olemaan tosi tylsä näissä synttäri jutuissa. Teema juhlia ei siis ole ollut. Kuitenkin on kiva ihailla muiden järjestämiä kekkereitä <3 Ihana tuo kakku!!! Ja varmasti oli sankari mielissään, nätisti olet laittanut juhlat! Mukavaa syksyn jatkoa teidän poppoolle <3 Jään lukemaan blogiasi, näyttää mukavalle :) Olet myös erittäin tervetullut mukaan Maatiaiskanasen Elämään <3

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanahan tuosta kakusta tuli! <3

  Meillä on vietetty muumisynttärit ja cars-synttärit. Tänä vuonna en jaksanut panostaa, joten ostin/tein tarjoilut siten, että pääsin melko helpolla. Jonkinlaisena "teemana" oli Ryhmä Hau, mutta siihenkään en niin panostanut.

  Ja paljon onnea ihanalle A:lle! :)

  VastaaPoista
 3. Meillä ei ole vielä ollut, mutta joukukuussa olisi tarkoitus pitää pupusynttärit! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat synttärit teillä on ollut <3 Meillä on aina teema-synttärit. Ei siksi, että välttämättä haluan hifistellä vaan siksi, että saan sillä ajatukset pysymään kasassa.. muuten varmaan tilaisin ihan kaikkea kaikista juhlaverkkokaupoista ja juhlien järjestäminen riistäytyisi käsistä. Hihii.. :D

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)