keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Vihkiminen

*Kaikki kuvat Jetro Stavén photography*

Hääpostaukset eivät näköjään ihan etene kronologisessa järjestyksessä, mutta seuraavaksi ajattelin hieman jakaa kuvia meidän vihkimisestä. Hääpäivän aamustahan kirjoittelin aiemmin ja tämä postaus on suoraan jatkoa sille.

Kaasoni tuli noutamaan minut siis autosta ja kävelimme kohti kirkkoa. Isäni ja Alisa odottivat eteisessä ja Alisa oli aika myrtsinä, raukka jännitti niin paljon. Mutta kyllä minuakin hieman jännitti. En muista paljoa niistä hetkistä kun seisoimme siinä ovella. Suntio avasi ovet ja kuului häämarssimme ensimmäiset sävelet. Kaasoni ja Alisa lähtivät kävelemään edeltä ja minä ja isäni seurasimme hetken päästä. Samuli käveli meitä vastaan ja jännittyneinä kävelimme alttarille.


Meidät vihittiin Samulin kotipaikkakunnan kirkossa. Kirkko on kaunis puukirkko. Vihkikaava oli lyhyt ja ytimekäs, jopa hieman huumorilla väritetty. Pidimme toisiamme kädestä ja yksi itselleni hienoimpia hetkiä oli se, kun Alisa toi sormuksemme Samulille. Olimme sopineet myös varasuunnitelmasta, mutta  siihen ei tarvinnut turvautua, kun Alisa niin reippaasti hoiti homman. Itse sormuksen pujottamisen kanssa kävi vähän kuin olin pelännytkin, en nimittäin meinannut saada sitä Samulin sormeen..:D Onneksi se lopulta kuitenkin sujahti paikoilleen!

Häämusiikin esittivät Samulin siskot pianistin kera. Olimme toivoneet heiltä Romanssin ja kun he tuon toivomamme biisin esittivät, sain hieman nieleskellä kyyneliä, vaikka en yleensä herkisty. En tiedä mistä tuo biisi tuli mieleeni, mutta jo hyvissä ajoin tiesin, että haluan sen meidän häihin. Enkä olisi voinut toivoa ketään muita esittämään tuota biisiä kuin Samulin siskot, se oli kaunis ja herkkä hetki. <3

Vihkiminen meni tosiaan lyhyen kaavan mukaan ja kohta jo loppumarssi kaikui pitkin kirkon käytävää. Siinä me kävelimme hymyillen pois kirkosta. Eteisen sivuhuoneessa odotimme kunnes vieraatkin olivat poistuneet kirkosta. Pihalla meitä odotti häävieraat tähtisadetikkujen kanssa ja me kävelimme kohti hääautoa, jolla jatkoimme kohti potrettikuvausta ja siitä edelleen hääpaikalle.

Vihkiminen oli niin nopeasti ohi! Kaikki meni hieman jännittyneissä fiiliksissä, mutta kaikkiaan se oli täydellistä. Jo vain, TAHDON! <32 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)