tiistai 31. lokakuuta 2017

Päivä aalloilla - Megastar auton kanssa

Perheblogien neljättä tapaamista tänä vuonna vietettiin meren aalloilla Tallink Megastar -laivalla. Reissu oli mulle nyt kolmas tällä uudella aluksella ja ehdottomasti tykkään sen tyylikkyydestä ja tarjonnasta!


Megastar ostosmatka - autolla suoraan talliin


Mulle tarjoutui mahdollisuus ottaa auto mukaan risteilylle. Kyseessä oli siis Tallink Megastar ostosristeily, eli viiden tunnin Helsinki -Tallinna -Helsinki risteily. Hieman jännitti etukäteen, sillä ensimmäistä kertaa jouduin ajamaan laivaan yksin, mutta selvisin! Emme poistuneet laivasta ja autonikin sai kätevästi olla koko reissun ajan parkissa! Miten helppoa! 

Aina Helsinkiin matkatessa mua stressaa parkkipaikkojen metsästys. Toki satamassa on hyvät parkkitilat muutenkin, mutta arvostin kyllä sitä, että sain vaan ajaa autolla laivaan ensimmäisten joukossa. Megastar ostosristeilylle osallistuvat saavat vielä pysäköintipaikat suoraan ostosmaailman läheltä, että ostokset yms. on helppo käydä nakkaamassa autoon ja jatkaa risteilyä ilman suuria kantamuksia. Koin myös helpoksi kun sain jätettyä ulkovaatteet autoon. Unohdimpa ensin läppärinikin autoon, mutta sen nouto sujui alle minuutissa.


Megastar


Megastar ostosreissulla autotalliin pääsee kesken risteilynkin ja se juuri teki hommasta todella helppoa, kyseessä ei siis ole ihan perinteinen autokansi vaan nimensä mukaisesti enemmänkin autotalli. Etenkin jos haluaa tehdä hiemankin isommat ostokset, kannattaa valikoima katsastaa etukäteen ja halutessaan tilauksenkin voi tehdä etukäteen. Voi kumpa olisimme tienneet tämän kesällä hääjuomia hakiessa! Jos aikoo tehdä yli 400€ ostokset auton kanssa, kannattaa hyödyntää 30€ hyvitys ja täyttää tilauslomake etukäteen.

Itse lähdin tällä kertaa hieman sillä asenteella, että katselen hieman joululahjoja ja muutama lahja tarttuikin mukaan. Megastar on kyllä todellinen shoppailualus, sillä valikoima on mielestäni muita laivoja laajempi ja jakautuu kahteen kerrokseen. Punaviinin ystävänä tykkään myös laivan viinivalikoimasta ja parilla pullolla tulikin täydennettyä varastoja.


Megastar

Megastar


Megastar: vaivaton päivä laineillaKehittämispäivä Megastar -laivalla oli muutenkin onnistunut: koko matkaa leimasi helppous ja mukavuus. Kun olin ajanut auton talliin, siirryin laivan Comfort loungeen, missä meille oli katettu aamupalaa. Comfort loungessa on muutenkin tarjolla naposteltavaa ja juomia. Comfort lounge tuntui olevan suhteellisen suosittu, mutta meille oli varattu oma rauhallinen kokoustila.

Kehittämisen lomassa kävimme tietenkin myös kiertelemässä ja ruokailemassa laivan buffetissa. Minä olen juuri sellainen, joka rakastaa laivan buffettia, eikä Megastar jää tässäkään huonommaksi, vaikka buffetin sisältö onkin hieman suppeampi kuin varsinaisilla risteilyaluksilla.


Megastar

Megastar


Kuten olette ehkä huomanneet, nämä päiväristeilyt on mun juttu. Tykkään niistä enemmän kuin vuorokauden risteilyistä. Tämä ostosmatka oli kyllä yksi suosikkejani, juuri tuon auton takia, se teki nimittäin päivästä todella vaivattoman. Mikäli Tallink Megastar ei ole sinulle vielä tuttu, kannattaa tutustua mun aikaisempiin postauksiin aiheesta:*Toteutettu yhdessä Perheblogien ja Tallink Silja kanssa*

4 kommenttia:

 1. Oi tässä tuleekin nälkä (varsinkin, kun vasta menossa aamupalalle) herkullisia ruokia katsoessa.

  Mä en ole tainnut tuolla laivalla olla kertaakaan, mutta vaikuttaa kivalta. Me kanssa ollaan käytetty välillä tuota auton mukaan ottamista laivalle jos vain laivareissulla käyty, niin ei tosiaan tarvitse miettiä Helsingistä parkkipaikkoja.

  Pääsikö tuolla siis ihan milloin vain menemään tuonne autotalliin? Kuulostaisi näppärältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, mun mielestä todella kiva laiva! Autotalliin tosiaan pääsi koska vaan risteilyn aikana, ei ole siis varsinainen autokansi. Itsekin kävin esimerkiksi ostokset viemässä kesken risteilyn autoon ja se teki matkaamisen todella vaivattomaksi!

   Poista
 2. Meillä oli kyllä ihan huippu päivä! <3 Lähtisin milloin vain uudestaan! :D

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)