perjantai 13. lokakuuta 2017

Hääyö kotona

Meille oli alusta asti selvää, että viettäisimme hääyön kotona. Otimme sen yhdeksi kohteeksi, missä säästää. Tähän oli muutama ihan selkeä syy.

Halusimme juhlia loppuun saakka.
Me halusimme alusta asti järjestää kunnon juhlat, joten miksi olisimme halunneet poistua niistä kesken illan? 

Hotellissa olo olisi jäänyt lyhyeksi.
Kun juhlii aamuyöhön saakka, hotellissa oli jää aika lyhyeksi.

Raha.
Hotelliyöt maksavat, joten päätimme panostaa meille tärkeämpiin asioihin ja säästää tässä.
Kaduttaako?


Ei hetkeäkään. Tämä oli meille juuri oikea ratkaisu.


En lopulta sen ihmeemmin ehtinyt panostaa hääyön puitteisiin muuta kuin hieman siivoamalla ja ruusukimpulla, pienen pullon kuohuviiniä ostin myös. Äiti järjesti lisäksi, että meillä oli maistuvaa syötävää aamuksi. Se riitti meille oikein hyvin, enkä edes kaivannut muuta. Oli ihana herätä omasta kodista ja omasta sängystä vaimona. En kokenut sitä mitenkään liian arkisena.
Samuli oli ostanut minulle huomenlahjaksi kauniit korvakorut, mutta ne olivat unohtuneet kaikessa hässäkässä anoppilaan! xD Sain ne kuitenkin myöhemmin ja ihan yhtä ihana lahja se oli silloinkin.

Mä voin suositella tällaista järjestelyä lämpimästi, ellei hotelliyö ole ehdoton. Pitkään mietimme myös vaihtoehtoa mennä hotelliin vasta sunnuntai - maanantai yöksi, kun siellä olisi saanut viettää rauhassa aikaa, mutta lopulta emme toteuttaneet tätäkään. Häämatkalla saammekin sitten nauttia koko viikon toisistamme. <3

2 kommenttia:

  1. Harvemmin kuulee, että hääyö vietettiin kotona, mut loistavaa jos se on ollut hyvä ratkaisu. :) Meillä oli hääyön aikaan jo niin lähellä esikoisen syntymä, että haluttiin lähteä vielä jonnekin yhdessä rentoutumaan. Oltiin sitten mökillä järven rannassa hääyö ja sinäänsä siitä on tullut kiva perinne, kun ollaan nyt joka vuosi vuokrattu samalta omistajalta mökki hääpäiväviikonlopuksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luinkin blogistasi tuosta kun olitte hääpäivää viettämässä, ihana perinne! <3

      Poista

Jätä toki kommenttia! :)