keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Meidän perhe lehdessä

Vitsit miten kekseliäs otsikko! Heh!

Kesällä sain viestiä Meidän perhe -lehden toimittajalta. Hän kysyi perheemme kiinnostusta avata arkeamme heidän ruuhkavuosista kertovassa jutussa. Pienen neuvottelun jälkeen päädyimme suostua juttuun.

Ruuhkavuodet on varsin ajankohtainen aihe meidän elämässä ja monesti sitä aihetta on käsitelty täällä bloginkin puolella. Blogin ansiota itse asiassa onkin, että meitä kyseiseen juttuun pyydettiin.

Hieman tietenkin jännitti lähteä mukaan juttuun, vaikka toisaalta omalla nimellä ja naamalla tätä blogiakin kirjoitan. Pelkäsin leimautuvani nuoreksi ja laiskaksi äidiksi, jolla on vain avulias mies. :D

Lokakuun numero on nyt siis ilmestynyt ja hieman tuntuu hassulta katsoa itseään lehdestä ja lukea omia ajatuksiaan lehden sivuilta. Olin myös hyvin hämmentynyt miten iso koko juttu oli, siis pari aukemaa! Huh! Toki jutussa esiintyi muistakin perheitä, mutta kuitenkin. Oliko teistä jo joku ehtinyt bongaamaan meidät lehden sivuilta?

Hassulta tuntui myös kun valokuvaaja tuli tänne meidän kotiin ottamaan kuvia. Onneksi kuvaaja oli todella mukava ja ammattitaitoinen, joten kuvaukset sujuivat rennoissa tunnelmissa. Alisakin nautti kuvattavana olemisesta ja noudatti hyvin annettuja neuvoja.

Oli varsin hauska kokemus ja kiitänkin siitä myös teitä! Ilman teitä ei olisi tätä blogia eikä näitä uusia kokemuksia! <34 kommenttia:

  1. Oi wau, täytyykin lukea tuo juttu, kun taas kirjastoon menen :)

    Mukavaa viikonloppua teille! <3 (vaikka aika sateista onkin)

    VastaaPoista
  2. Vitsit miten hieno juttu! Nämä ovat aina vähän kuumottavia tilanteita, jotenkin se paperille painettu sana tuntuu paljon painavammalta kuin se minkä itse rustailee tänne blogiin! :D Täytyy käydä ostamassa tuo lehti että pääsen lukemaan koko jutun! <3

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)