maanantai 27. maaliskuuta 2017

Kodin yksityiskohtia

Muistin taas kerran, etten ole juurikaan esitellyt meidän kotia täällä blogissa, joten se täytyi heti korjata! En ole mikään sisustusbloggaaja tai -kuvaaja, joten kuvissa on nyt pieniä yksityiskohtia meidän kodista. Kiersin kotia fiilistellen ja räpsien kuvia sen enempää miettimättä.

Mä tykkään meidän alakerran keittiö-ruokailutila-olohuone yhdistelmästä. Koko alakerta on kylpyhuonetta lukuun ottamatta yhtä tilaa. Selkeä valkoinen keittiö, vaaleat seinät ja katto, tumma lattia. Keskeltä alakertaa nousee mustat portaat yläkertaan. Tykkään paljon valkoisesta, mutta kokovalkea sisustus ei ole mun juttu, siksi meillä on myös mustaa, harmaata ja muutama väriläiskä.
Yläkerrassa meillä on pieni aula, kolme makuuhuonetta ja kylpyhuone sekä sauna. Hauska yksityiskohta mun mielestä on ikkunat makuuhuoneiden ovien päällä, niistä tulee valoa ikkunattomaan aulaan. Alakerran värit toistuvat myös yläkerrassa Alisan huonetta lukuun ottamatta, joka on selkeästi värikkäämpi kodin muihin huoneisiin verrattuna. Alisan huoneessa on niin uusia huonekaluja, kuin esimerkiksi minun vanha korituoli ja äitini vanha viltti. Rauhallisen värisestä makuuhuoneesta avautuu ovi suurelle lasitetulle parvekkeelle. Kylpyhuone taas on väreiltää lämmin ja maanläheinen.


Tällaisia fiilisräpsyjä meidän kodista näin maanantain kunniaksi. 
Tykkään meidän kodista hurjasti jo nyt, saati kun ehdimme tehdä vielä muutamat pienet rempat ja parannukset.

Ihanaa ja keväistä alkanutta viikkoa. <3

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja kuvakulmia! :) Tuo viimeisen kuvan tapetti näyttää ihanalta, onko koko huoneen vai vaan yhden seinän verran? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä ihana tapetti! Majvillan kirsikkatarha..:) Meillä on sitä yksi seinä ja sitten sellainen pieni syvennys, muissa seinissä sitten vaalea yksivärinen tapetti. :)

      Poista

Jätä toki kommenttia! :)