tiistai 7. maaliskuuta 2017

Juhlahumua ja kun ei vaan huvittanut kirjoittaa.

Pari päivää venynyt blogihiljaisuus piti sisällään monenlaista juhlaa. Lähipiirissämme on yksi suloinen vauva lisää, lauantaina heräsin itse vuotta vanhempana ja samaan syssyyn olimme vielä yksillä toisilla synttäreillä.

Omat synttärini menivät tänä vuonna taas vähän ohi, 26 vuotta on nyt kuitenkin mittarissa ja hemmoteltiinhan mua heti aamutuimaan esimerkiksi tällä Mbakeryn suklaa-vadelmakakulla, joka oli aika namskis. <3Lauantaina lähdimme kuitenkin juhlimaan Samulin sedän syntymäpäiviä. Sukulaisten seurassa ilta kului leppoisasti hyvä ruoan ja ohjelman parissa. Päästiin myös kuuleen meidän tulevan hääbändin soitantaa ja päädyinpä itsekin muutaman valssin tanssahteleen appiukon kanssa. En ole kyllä mikään parkettien partaveitsi, mutta pitää hieman harjoitella ennen häitä. Alisa sen sijaan nautti tanssimisesta oikein olan takaa, eikä olisi millään malttanut lähteä pois juhlista, vaikka kello oli jo paljon ja silmät tuskin pysyivät auki.

Sunnuntai ei sitten enää ollut kovin juhlallinen vaan se pyhitettiinkin lähes kokonaisuudessaan siivoamiselle ja olohuoneen uudelleen järjestämiseen. Muutimme ison kulmasohvamme välillä kahden hengen sohvaksi ja erilliseksi divaaniksi. Meidän kodissa on oikeastaan aika vähän vaihtoehtoja huonekalujen paikoiksi, mutta välillä on kiva hieman muuttaa järjestystä. Tulipa myös siivottua koko asunto hieman normaalia perusteellisemmin.

Aluksi mun oli tarkoitus bloggailla myös viikonloppuna, mutta missään kohtaa ei oikein tullut kirjoitusfiilistä ja lopulta päätin pitää pari päivää vähän etäisyyttä bloggaamiseen.


Koko blogin olemassaolon ajan olen kirjoittanut tosi aktiivisesti ja joskus jopa patistanut itseäni kirjoittamaan. Nykyään olen kuitenkin ollut itselleni armollisempi ja tarpeen mukaan pitänyt välipäiviä blogista.

Vaikka blogi on ihana harrastus ja tykkään bloggaamisesta, on kiva välillä pitää vähän etäisyyttä, jotta fiilis bloggaamiseen pysyy hyvänä. Oli kivaa ja erilaista olla ihan ilman kameraa liikenteessä ja tallentaa muistoja vain oman päähän. Siksipä mulla ei viikonlopusta ole kamerassa muita kuvia kun näitä kakkukuvia...

Nyt ollaan kuitenkin bäkissä, joten ei muuta kuin ihanaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)