perjantai 30. joulukuuta 2016

Vuoden kymmenen luetuinta postausta + somesuosikit

Vuoden viimeisiä postauksia viedään, joten listataanpas tämän vuoden luetuimmat postaukset. 

Löytyykö joukosta yllätyksiä?

1. Tiedätkö mitä sinun lapsesi syö? +Arvonta (TÄSTÄ!)
Ylivoimaista ykköstilaa tänä vuonna pitää Piltin kanssa yhteistyössä tehty arvonta ja postaus lastenruoasta. Ylivoimaisuudesta kertoo sekin, että postausta on luettu yli 5000 kertaa ENEMMÄN kuin seuraavaksi suosituinta postausta ja myös arvontaan osallistui ennätysmäärä ihmisiä. Vierailu Piltin tehtaalla on ehdottomasti jäänyt mieleeni tältä vuodelta ja vierailu oli erittäin kiinnostava.

2. Miten meidän perhe säästää rahaa? (TÄSTÄ!)
Rahasta ja säästämisestä kertova postaus oli ilmeisesti teidän mieleen ja mulla on teille hyviä uutisia! Postaus saa jatkoa, todennäköisesti heti alkuvuodesta.

3. Mä olen ihan hajalla! (TÄSTÄ!)
Tämän postauksen suosio oli itselleni hieman yllätys. Selkäkivustani kertova postaus keräsi jonkin verran vertaistukea, mutta ehkä myös raflaavalla otsikolla oli jotain tekemistä postauksen suosion kanssa.

4. Äitiyden vaietut tunteet (TÄSTÄ!)
Äitiys kerää aina paljon kiinnostusta ja mielipiteitä. Yksi blogini henkilökohtaisimmista teksteistä, enkä sinällään ihmettele sen suosiota.

5. Kurkistus uuteen kotiin (TÄSTÄ!)
Havahduin hetki sitten siihen, etten ole teille vielä kunnolla esitellyt kotiamme, mutta tämä pieni kurkistus tuli tehtyä aikoinaan juuri ennen muuttoa. Kenties kattavammalle kotiesittelylle olisi tilausta suosiosta päätellen. :)

6. Ehdottomasti ehkä (TÄSTÄ!)
Ehdottomasti ehkä hyvä postaus omasta luonteestani ja tämä postaus keräsi myös paljon vertaistukea somessa.

7. Vuokralainen, älä tule huijatuksi! (TÄSTÄ!)
Olen kieltämättä tyytyväinen, että tämä postaus nousi luetuimpien joukkoon, sillä aihe on mielestäni tärkeä. Toivottavasti kenellekään ei käy niin kuin meille meinasi käydä muuttaessamme pois vuokra-asunnosta!

8. Tasan kaksi vuotta sitten (TÄSTÄ!)
Synnytyskertomus parin vuoden taakse keräsi myös paljon lukijoita. Henkilökohtainen teksti ja toisaalta hyvä että tulin aiheesta kirjoittaneeksi.  Synnytys ei kaikilta osin mennyt putkeen ja se vaivaa mieltäni edelleen, kirjoittaminen on hyvää terapiaa aiheen purkamiseksi.

9. Vaihtoehtoisia laulunsanoja (TÄSTÄ!)
Hassun hauskoja lauluja Alisan suusta, erityisesti Petteri Punajuuri on kerännyt suosiota ainakin lähipiirissämme.

10. Täti (TÄSTÄ!)
Postaus viime viikolta, tarvitseeko otsikkoa enempää sanoakaan..:)


Oliko näiden postausten joukossa joku teidän suosikeista? Vai oliko teidän suosikki joku muu? Saa linkittää kommenttiboxiin! :)

Instagramissa suosituimmiksi kuviksi instagramissa nousivat seuraavat kuvat:Kakkuja, leipomuksia, joulua ja ihana muruseni, aika pitkälle nämä kuvat ovat myös omia suosikkejani. :)


Kiitos kaikille seuraajille, olettehan mukana myös ensi vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)