maanantai 26. joulukuuta 2016

Joulun tähtihetket

Jouluaatto on takana, mutta joulu jatkuu edelleen. Huomenna tietenkin koittaa paluu töihin, mutta palataan ennen sitä vielä meidän joulun tähtihetkiin, vaikka tänä jouluna niitä olikin riittämiin ja vaikea valita tähän vain osa.

Aatto oli kaiken touhotuksen keskellä todella ihana. Heräsimme aamulla riisipuuron keittoon ja telkkarista katsoimme tietenkin joulupukin kuumalinjaa. Lahjat oli laitettu kuusen alle ja saivat ihme kyllä olla rauhassa Alisalta.Aamupäivällä viimeistelimme joululounasta äitini ja siskoni kanssa ja iltapäivällä myös Samulin perhe tuli meille ruokailemaan. Olimme levittäneet pari pöytää olohuoneeseemme ja hyvin mahduimme koko sakki, oli ihanaa kun molempien perheet olivat lähes kokonaisuudessaan paikalla. Myöhemmin illalla myös Samulin toinen sisko perheineen tuli käymään.

Alisa sai availla lahjoja hieman pitkin päivää, mutta kun varsinainen pakettien jako koitti, oli paketteja edelleen yllin kyllin. Vaikka me itse emme Alisalle kovin montaa pakettia hankkineetkaan, sai hän tarpeeksi lahjoja isovanhemmilta ja muilta perheenjäseniltä. Dubloja, kirjoja, palapelejä, keittiöleluja ja vaikka mitä muuta! Juuri sellaisia lahjoja joita olin Alisalle toivonut ja joilla Alisa mielellään leikkii. Omatkin lahjani olivat mieleisiä, Samulilta sain lahjakortin, jonka sisältö yllätti minut positiivisesti ja olin iloinen kuinka Samuli oli keksinyt moisen minulle hankkia. Itse ostin Samulille Gugguun hupparin sekä partakoneen ja mieleisiä tuntuivat olevan nekin. Muutenkin antamamme lahjat tuntuivat osuneen hyvin kohdalleen. :)


Joulupäivä on usein itselleni joulun ihanin päivä. Kaapit on täynnä ruokaa ja usein olemme viettäneet joulupäivää ihan vain kotona, kuten tänäkin vuonna. Vanhempani lähtivät aamupäivällä kotia kohti ja me vietimme päivän sohvalla televisiota katsellen, totta kai leikimme uusilla leluilla ja sen näköinen olohuone olikin! Ihana ja kotoisa päivä!


Tänään Tapaninpäivänä kävimme Viialassa vanhempieni luona ja siellä tietenkin kohokohta oli pienen siskonpoikani näkeminen. Voi miten pieni hän oli! Pikkumies kyllä nukkui melkein koko ajan.


Alisa jäi muutamaksi päiväksi vanhempieni luo, sillä päiväkoti on pari viikkoa kiinni, emmekä halunneet laittaa Alisaa tällä viikolla varahoitoon. Onneksi isovanhempien luona Alisa saa hyvillä mielin lomailla. Itse taidan katsoa pari jaksoa Hovimäkeä Elisa viihteestä. Lapsuuden lempi tv-ohjelma on koukuttanut minut uudelleen ja olen parissa päivässä katsonut jo lähes puolet jaksoista. Hups!


Ihana, lämmin ja makoisa, sellainen oli meidän joulu! :)

Toivottavasti teilläkin oli ihana joulu! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)