tiistai 6. joulukuuta 2016

Paketointia ja lahjatoiveita

Mitenkäs teillä on Itsenäisyyspäivän aamu lähtenyt käyntiin?

Meillä odotellaan mun vanhempia ja Alisaa saapuvaksi. Alisa oli vanhempieni luona eilisen päivää hoidossa kun meillä oli Samulin kanssa molemmilla työpäivä ja Alisan päiväkoti oli kiinni. Kiva ettei tarvinnut viedä Alisaa varahoitoon vaan pääsi mummilaan isovanhempien ja tätien hemmoteltavaksi. :)

Tämän päiväinen postausaihe on kuitenkin joululahjat. Onko teillä jo lahjat hankittuna? Meillä on lähes kaikki joululahjat ostettuna tai ainakin mietittynä ja tänä vuonna ostoksista on selvitty helpolla, koska tilasimme lähes kaiken verkkokaupoista. Aikaa on säästynyt ruhtinaallisesti, samoin hermot!

Ensimmäiset lahjat on jo paketoitukin. Tänä vuonna meidän paketit on yksinkertaisia ja niissä näkyy innostustukseni DIY-juttuihin. Pakettien juju on tänä vuonna soodataikinasta tehdyissä pakettikorteissa. Kauniit valkoiset koristeet näyttävät kivalta yksinkertaisen lahjapaperin kanssa.Mitenkäs sitten joululahjatoiveet? Viime vuonna kokosin joululahjaideoita niin naisillemiehille kuin taaperollekin. Tänä vuonna en kuitenkaan tule tekemään erillisiä postauksia ideoista, mutta viime vuotisista postauksia löytyy kyllä hyviä ideoita täksikin vuodeksi. 

Mitä minä itse toivon joululahjaksi? Tänä vuonna on ollut aika vaikea keksiä mitään lahjatoiveita. Perheenjäsenille olen antanut vinkkejä niin kylpypyyhkeistä, lakanoista kuin Iittalan Tanssi-sarjan astioista, selkeää käyttötavaraa siis. Ehkä olen kasvanut sillä tavalla aikuiseksi, ettei joulussa todellakaan pääasia ole ne lahjat vaan vähän kaikki muu. Samuli ei yleensä tykkää ostaa minulle lahjoja, jos en ole antanut mitään vinkkiä siitä, mitä mahtaisin haluta. Siksi olinkin todella yllättynyt kun häneltä hieman tiedustelin onko hän keksinyt minulle joululahjaa ja sain hyvin mystisen vastauksen tähän. Jännityksellä odotan, mitä sieltä paketista kenties paljastuu...;)

Alisa toivoo Alisan puolesta olen toivonut muun muassa dubloja (myös isin toive), palapelejä, yöpukua ja keittiöleluja. Tällä hetkellä nuo ovat Alisan lempileikkejä ja yöpuvut taas alkavat olemaan pieniä.

Olen itsekin ostanut jo Alisalle muutaman lahjan, mutta yhden ajattelimme vielä hankkia yhdessä Samulin kanssa. Viime viikolla Lidlissä oli tarjouksessa puisia keittiöleluja, joista olin tosi innoissani ja lähtihän sieltä muutama paketti Alisalle jouluksi. Erityisesti puiset lelut ovat mieleeni niin kestävyyden kuin ulkonäönkin takia. Toivon kuitenkin, ettei Alisa saa monia kymmeniä paketteja koska tavaraa kuitenkin on nurkat täynnä. Meidän ensimmäinen ajatus Alisan lahjasta oli ostaa sähköauto, mutta päätimme kuitenkin jättää tämän toiveen tulevaisuuteen ja kevääseen, sillä sisällä ajaminen saattaa tuollaisen vauhtihirmun toimesta aiheuttaa aikamoista tuhoa... :D

Tsemppiä viimeisiin joululahjahankintoihin, jos niitä teillä vielä on. :)

Nyt ruvetaan odottamaan illan juhlia ja pukuloistoa!

Hyvää Itsenäisyyspäivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)