perjantai 2. joulukuuta 2016

Perjantain fiiliksiä.

Hyvää huomenta, mitäs teidän aamuun?

Loppuviikko on taas täällä ja viimeiset rutistukset ennen autuasta viikonloppua. Ja tiedättekö mitä, sunnuntain jälkeen tulee uudestaan perjantai! Tiistai kun ainakin itselläni on vapaa. Olen taas niiiin väsynyt, että ylimääräinen lepopäivä tulee tarpeeseen. Tsemppihalit teille, jotka pidätte yhteiskuntaa pystyssä myös pyhinä. <3

Tällä hetkellä mulla iskee aina keskiviikkoisin väsymys, mutta onneksi perjantaina fiilis aina vähän paranee kun tietää viikonlopun alkavan. Mulla on ennen joulua paljon iltavuoroja, mikä on kyllä oikeastaan aika hyvä, itsekkäästi ajateltuna. Itsekkäästi siksi, että samalla kun minä saan nukkua pidempään, vaatii se Samulilta hieman enemmän järjestelyitä. Aikaisin töihin meneminen on vieläkin tosi vaikeaa välillä. On aamuja jolloin lykkään heräämistä viimeiseen saakka. Tää on yks niistä tasapainotteluista äitiyden ja työelämän välillä. Jaksan aamuisin herätä koska sillä saadaan pidettyä Alisan hoitopäivät lyhyempinä.

Aikaisin herääminenkään ei olis niin haastavaa jos saisi nukkua kunnolla. Tällä hetkellä Alisa tulee vielä muutamana yönä viikossa meidän väliin aamuyöllä ja nukkuu poikittain. Lisäksi hän herää välillä ennen mun kellon soittoa.. Yhtenä aamuna heräsin siihen, kun hän lauloi "äitiiii rakastaaa minuaaaaa..." Siis voi hellanlettas kuinka söpöä, mut ei saakeli aamuyöllä kun valmiiksi väsyttää..xD

Viime yön nukkumisen mokasin itse kun juuri kun olimme menneet Samulin kanssa nukkumaan, Alisa päätti kömpiä viereemme. Päätin kuitenkin ettei se nyt käy ja lähdin palauttamaan häntä omaan sänkyyn. Alisa kuitenkin kiukutteli ja laittoi hanttiin enkä jaksanut valmiiksi väsyneenä taistella vastaan vaan ajattelin hetkeksi jäädä hänen viereensä. Arvaatteko mistä heräsin tänä aamuna? No sieltä minisängystä kippurassa. Selkä ja niska kiittää.

Snapchat on muuten väsyneen äidin pelastus! Hassut kisun korvat päähän ja suuret silmät niin kukaan ei huomaa kuinka väsynyt oot..;)Tuntuu, että meillä on duunissakin nyt niin paljon muutoksia, että henkinen kuormitus on todella raskas. Muutokset eivät välttämättä ole negatiivisia, mutta koska ne on tosi isoja ja niitä on useampia, tottuminen vie aikaa.

Onneksi viikonloppuna saa ottaa rennosti, eikä meillä ole pahemmin suunniteltua ohjelmaakaan, luksusta! Joulujututkin alkaa olemaan mallillaan, joten mitään ihan pakkopakko juttuja ole tehtävälistalla. Ehkä pientä siivousta ja lahjojen paketoimista sekä askartelua. Olen ihan hurahtanut tänä jouluna diy-juttuihin, niistä voisin teille viikonloppuna kirjoitellakin.

Tästä tuli nyt tällainen väsyneen äidin hötöntöttö-postaus, mutta viikonloppuna luvassa pirteämpiä postauksia. Vielä yksi iltavuoro jaksettava ja sitten!

Palataan, mukavaa perjantaita! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)