keskiviikko 7. marraskuuta 2018

MIKÄ SAA JAKSAMAAN TÄTÄ PIMEYTTÄ?

Vaikka olenkin syysihminen, niin onhan tämä marraskuu  aika synkkää aikaa! Rakastan niitä aurinkoisia syyspäiviä, mutta harmaat sumupäivät ottavat koville. Kahdeksasta neljään toimistotöissä tarkoittaa hämärää ennen ja jälkeen työpäivän. Vaatii paljon enemmän työtä pitää yllä positiivista virettä.


Mistä repiä iloa ja positiivisia ajatuksia juuri nyt?


Käpertyminen illalla ajoissa sänkyyn kirjan kanssa ja villasukat jalassa. Mun varpaat palelee aina ja siksi kuljen kotona usein villasukat jalassa ja nukun niiden kanssa. Kirjan lukeminen taas rauhoittaa paremmin kuin kännykän näpyttely.

Kaverit. Olen sopinut erilaisia illanistujaisia ja iltoja eri tyyppien kanssa. Näistä illoista saa paljon energiaa!

Piristystä arkilookiin. Kirkas huulipuna tai kynsilakka tekee mielenkin vähän kirkkaammaksi. Itse otin juuri ripsien pidennykset kun siskoni kouluttautui äskettäin. Ripset on kyllä taas niin kätevät ja olin ihan unohtanut millaista on kun ei tarvitse räpeltää ripsarin kanssa. Tämä ei ole maksettu mainos, mutta siskoni tekee tosiaan nykyään ripsiä, käykää ihmeessä varaamassa aika jos asutte Tampereen lähistöllä.





Jouluiset ajatukset. Mä suunnittelen jo kovaa vauhtia joulua. En hössötä ympäriinsä, mutta suunnittelen ja ostan hiljalleen lahjoja ja valmistelen mielessäni joulumenua. Kävin viikolla kirjastossa etsimässä joulukirjoja, sillä tänä vuonna haluan uppoutua joulufiilikseen kunnolla. Ymmärrän, että joidenkin mielestä joulu alkaa liian aikaisin, mutta mun mielestä joulu tuo valoa tähän synkkyyteen. Ensimmäiset valot palaa jo.




Pikkujoulut. Joulun lähestymiseen liittyy tietysti myös pikkujoulut! Itselläni on ainakin kahdet pikkujoulut marraskuussa. Ensimmäiset ovat jo tulevana viikonloppuna.

Kivaa tekemistä. Etenkin nyt kun ulkona on pilkkopimeää, tuntuu ettei me ulkoilla senkään vertaa iltaisin kuin muulloin. Olen joka viikko ainakin yhtenä iltana tekisimme jotain spesiaalia. Meillä on ollut esimerkiksi lettukestit ja tänään ajattelimme vielä leipoa yhdessä sämpylöitä. Ei sen niin kovin spesiaalia tarvitse olla, lautapelejä tai palapelejä koko perheen kera on jo piristävää.

Kynttilät. Pimeyttä ei voi kokonaan poistaa, mutta kynttilämeri ainakin hieman valaisee sitä. Niinpä meillä palaa runsaasti kynttilöitä päivittäin. Pöly ei myöskään näy kynttilänvalossa, joten.... ;)


Vaikka sää on nyt aika synkkä, toivottavasti sun mieli on valoisa. <3




1 kommentti:

Jätä toki kommenttia! :)