perjantai 9. helmikuuta 2018

Kivulias paluu arkeen

Lomapostaukset loppuivat kuin seinään. Mun piti seuraavaksi kertoa teille siitä, miten onnistunut loma oli boostannut myös mun arkea ja miten hyvin voin tällä hetkellä... Kohtalon ivaa vai mitä, mutta kaikki kääntyi ihan päälaelleen!


 Syynä oli alkuviikon jälkeen räjähtänyt lamaannuttava kipu. Tuli siis todellakin varsin kivulias paluu arkeen.


Yhtenä yönä tuskailin järjettömän korvakivun kanssa. Kipu esti nukkumisen, mutta Burana auttoi hetkellisesti. Raahauduin kuitenkin töihin sillä Buranan voimalla selvisin aina muutaman tunnin. Varasin seuraavalle päivälle lääkärin.

Yö ennen lääkäriä oli ihan järkyttävä! Korvani turposi lähes umpeen, eikä Buranakaan enää kokonaan vienyt kipua pois... Se oli oikein sellainen lamaannuttava kipu... En todellakaan pystynyt keskittymään mihinkään kun en voinut olla edes paikoillani.

Lääkärissä selvisikin, että korva oli pahoin tulehtunut ja sain siihen antibiootit sekä sairaslomaa. Korva on edelleen turvonnut ja sitä särkee ajoittain, on se kuitenkin jo huomattavasti parempi kuin ennen lääkitystä. Lääkärin mukaan korvan pitäisi ensi viikolla olla jo parempi.

Korvasäryn takia meinasi mennä moni homma pieleen, muun muassa eräs työhön liittyvä juttu, mutta onneksi sain kuin sainkin sen järjestymään. 


***


Tänään ollaan muuten oltu Samulin kanssa tasan viisi kuukautta naimisissa, siksi päätin pitkästä aikaa taas julkaista näitä upeita Jetro Stavén Photographyn kuvia. Kulunut viikko on taas osoittanut sen, että on just oikean ja parhaimman miehen kanssa naimisissa! Vai mitä sanotte siihen, että yhtenä iltana Samuli oli nukuttamassa Alisaa ja mun alko ihan hirveästi tekeen mieli pizzaa. Niin vain lähti mies suoraan lastenhuoneesta hakemaan vaimolleen pizzaa. Se on rakkautta se. ;)


Toivottavasti viikonloppu tuo helpotusta kipuihin ja päästään palailemaan myös niiden lomapostausten kanssa! Ihanaa viikonloppua! <3

2 kommenttia:

  1. Auts, korvakipu on inhottavaa! Näitä hääkuvia voisi ihastella loputtomiin, ihan täydellisiä!😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Onneks korva alkaa olla jo parempi! Nää hääkuvat on kyllä ihania. 💜

      Poista

Jätä toki kommenttia! :)