perjantai 6. heinäkuuta 2018

Vihdoinkin!

Vihdoinkin sain mun uuden tietokoneen käyttöön! Käyttöönottoa hieman hidasti tietokoneen saapuminen kesken meidän reissun ja yksi ilta mulla meni koneen käyttöä valmistellessa. Nyt pääsen kuitenkin vihdoin työskentelemään jälleen koneella. Vajaa vuosi tässä onkin menty yhdessä vanhan koneen kanssa, joka tykkäsi vähän väliä sammua kesken käytön. Näin jälkeenpäin mietin, miksi ihmeessä en aiemmin tilannut uutta konetta! :D Valitsin lopulta aika keskihintaisen Asuksen työparikseni. Ensin mietin, että voisin panostaa koneeseen enemmänkin, mutta toisaalta luulen kyllä, että tämä perusläppäri riittää mulle oikein hyvin.

Tällä viikolla ollaan taas menty hyvällä tavalla tukka putkella. Ensin oltiin muutama päivä Lappeenrannassa, tykästyin hurjasti näihin järvimaisemiin ja reissu oli huisin onnistunut. Tästäkin reissusta vinkkejä myöhemmin. Lisäksi olen käynyt äitini kanssa asuntonäytöissä ja löysimme vanhemmilleni kivan asunnon Turusta. Ihanaa, että he pääsevät muuttamaan jo ihan parin viikon päästä! En ole moniin vuosiin asunut näin lähellä vanhempiani, vaikka toki olemme nähneet siitä huolimatta lähes viikottain. Tuntuu kuitenkin hyvältä, että näkeminen helpottuu jatkossa. Alisakin odottaa jo kovasti, että mummi ja vaari muuttavat häntä lähemmäksi, enää ei tarvitse murehtia ikävää kun mummi ja vaari ovat niin lähellä.

Vanhempieni muuttoon liittyen olemme "hieman" käyneet heidän tavaroitaan läpi ja olen jo muutaman peräkontillisen tuonut meille kaikenlaista tavaraa. Uudet tavarat ovat vaatineet myös vanhojen tavaroidemme läpikäyntiä, mutta ainakin toistaiseksi olemme saaneet kaiken suurinpiirtein hyvin mahtumaan. Entuudesta muistanette, että nautin tavaroiden vähyydestä ja siksi yritän säännöllisesti käydä tavaroitamme läpi. Pari paikkaa olisi vielä läpikäymättä, mutta viimein sain lähes kaikki häätavarat myytyä. Ihanan helposti meni kaikki kerrankin ja ihan muutamassa päivässä melkein kaikki jäljellä olevat tavarat oli noudettu.






Kaiken häsän ja reissailun keskellä olen yrittänyt pitää säännöllisiä löhöpäiviä tällä lomalla ja tänään on juuri sellainen päivä! Suunnitelmissa ei ole oikein muuta kuin vähän lepäillä ja valmistautua viikonloppuun. Menemme Samulin kanssa perinteisesti Ruisrockiin lauantaiksi ja sunnuntaiksi. Enää ei yhtään harmita, ettei saatu enää perjantaille lippuja, täällä nimittäin sataa tänään. Onneksi lauantaille ja sunnuntaille on luvattu aurinkoa. Koko meidän kesäloma ollaan oltu perheen kesken ja nämä kaksi päivää saadaan olla Samulin kanssa kahdestaan, kun Alisa menee anoppilaan yökylään. Ihana viettää hetki omaa aikaa, ennen kuin viimeinen lomaviikkoni alkaa. Samulin loma loppuu nyt tähän viikonloppuun, mutta onneksi kesä kuitenkin jatkuu ja meillä on muutamia vapaita viikonloppuja jäljellä. Omalta osaltani loman loppuminen ei edelleenkään tunnu negatiiviselta vaan edelleen olen hyvillä fiiliksillä lomasta ja sen vaikutuksista. Työasiat on nollailtu onnistuneesti ja seuraavaksi odotellaan sitten talven lomaa, siitä lisää myöhemmin. ;)

Ihanaa viikonloppua!

1 kommentti:

Jätä toki kommenttia! :)