maanantai 16. heinäkuuta 2018

Kiitos loma, olit upea!

Niin vaan neljä viikkoa meni ja tänään on aika palata takaisin töihin. Loma tuntui ihanan pitkältä ja rentouttavalta. Olen täysin unohtanut kaikki työjutut ja ensimmäinen viikko meneekin varmasti palautellessa asioita mieleen.

Mitä lomalla tehtiinkään?

Meidän lomajuttuja olettekin päässeet jo vähän kurkistamaan, mutta tässä pieni tiivistelmä. Loma starttasi Islannin reissulla ja sieltä jäi monta upeaa muistoa, jotka hiljalleen tipauttelen tänne blogiinkin.

Islanti oli sykähdyttävä ja mieleenpainuva, reissua tulee edelleen muisteltua paljon ja vähän jopa haikailtua takaisin. Tiedän, että tulemme sinne vielä palaamaan, näin tuntuu käyvän aika monelle Islannissa vierailevalle. Siinä maassa on vain jotain joka vetää puoleensa.

Kotimaassakin on matkailtu niin Porissa, Porvoossa, Lappeenrannassa, Turun saaristossa kuin Lapissakin. Aika monta Suomen kaupunkia käytiin läpi ja täytyy todeta, että kyllä täältä kotimaastakin löytyy niin paljon kauniita paikkoja. On istuttu paljon autossa, mutta siihen meidän perhe on tottunut jo ennestään. Toki, kyllä takapenkiltä välillä kuuluu se "koska ollaan perillä?" -narina, mutta kaikenkaikkiaan reissut meni todella hyvin ja myös niistä ajomatkoista tuli nautittua.
Runsaasta reissailusta huolimatta ollaan ehditty viettää aikaa myös kotona oman perheen kesken, sekä molempien meidän perheiden kanssa. Oli ihanaa välillä ihan vaan olla tekemättä mitään sen suurempaa. Loma oli sopivassa suhteessa aktiviteetteja ja rentoilua, hyvä niin.


Kyllä, loma kiristi välillä myös hermoja. Joskus jos olisi halunnut hetkeksi istahtaa ja vaikka juoda kahvia, saattoi Alisalla tulla pakottava tarve leikkiä juuri sillä hetkellä juuri minun kanssani. Välillä hetken toivoin salaa, että alkaisipa päiväkoti pian, tuttua? ;D 

Itsestäni ainakin tuntuu ihan kivalta tänään mennä töihin ja toivon ettei mitään lomalta paluu -masennusta tulekaan. Alisakin odottaa jo päiväkotiin paluuta, vaikka mielellään hän viettää nämä viimeiset lomaviikot vielä isovanhempien kanssa. On oikeastaan ihan hyväkin, ettei normaali arki ala heti kerralla vaan totuttelemme arkeen ensin meidän töihinpaluun myötä ja vasta sen jälkeen päiväkotielämä jatkuu hiljalleen. 

Vielä ei ole aika kuitenkaan kääntää ajatuksia syksyyn, vaikka syksyn harrastusaikataulut juuri kolahtivatkin sähköpostiini. Kesä on kuitenkin vasta puolivälissä ja kesä jatkuu näin loman jälkeenkin. Yritän kääntää omaa ajatusmaailmaani myös siihen suuntaan, että nauttisin edelleen kesästä, vaikka työt jatkuu samalla.

Loma on palauttanut monta juttua taas raiteilleen. Loman jälkeen olen pirteämpi, levänneempi ja energisempi kuin aikoihin, vaikka olen eilenkin istunut kellon ympäri autossa ja ollut kotona vasta yöllä. Pari(kymmentä) kertaa takapenkiltäkin kuului se tuttu "koska ollaan perillä?" Raskaasta Lapin reissusta huolimatta hymyilen tänään. Kiitos loma, olit upea!

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja varmasti kiva loma :)

    mutkatonta.com

    VastaaPoista
  2. Ihana loma varmasti takana! Loman jälkeen on kyllä niin levännyt ja hyvä olo. Kesähän vielä jatkuu helteineen ja kaikkea kivaa voi puuhailla töiden jälkeen.

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)