maanantai 30. huhtikuuta 2018

Voittajan matkassa sis. VIDEO

Viikonloppu takana ja odotettu kisareissu sai hieman ankean alun kun oma kalusto ei valmistunutkaan ajoissa. Hieman harmitti omasta ja Samulin puolesta. Viimeisen kuukauden työ valui periaatteessa ihan hukkaan. Onneksi sain kuitenkin jännittää parhaan ystäväni ajoa ja lopulta saatiin kuin saatiinkin oikein mahtava viikonloppu!

Video tuli totta kai kuvattua reissusta, oli mukava huomata miten hyvin mun edellinen kisavideo otettiin vastaan ja siitä tuli heittämällä kaikista mun tekemistä videoista ehdottomasti suosituin! Kiitos! <3 Tällä kertaa menomatkalla Annin kanssa vitsailimme, että tästä tulee voittajan video, lopulta näin kävi oikeastikin ja ei se toki mikään ihme ole! Videolla pääsette näkemään miten hurjapäisesti yksi Suomen nopeimpia naiskuljettajia ajaa.

Sää oli koko viikonlopun ihanan aurinkoinen ja Alisakin viihtyi kisapaikalla, kiitos pomppulinnan ja karusellin. Koska olimme oikeastaan vain turisteina koko viikonlopun, ehdimme viettämään hyvin aikaa perheen kesken, tästä on kiva jatkaa vapun viettoa!Oikein kivaa vappua kaikille!PS. Seuraavaksi luvassa muita kuin jokkisjuttuja, mutta palataan näihinkin taas kesän myötä!

2 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)