tiistai 3. huhtikuuta 2018

Tallinnassa lasten kanssa, myös videolla!

Saimme vähän aikaa sitten Perheblogien bloggaajina siskoni kanssa lahjakortit Eckerö Linelle. Eckerö Line ei ollut mulle aiemmin tuttu, joten ehdotinkin, että lähtisimme pääsiäislomalla päiväksi Tallinnaan. Mukaan lähti lopulta minun ja Alisan lisäksi molemmat siskoni, kummipoikani sekä äitini.


Reissu meinasi jäädä todella lyhyeksi, sillä olimme jo hyvissä ajoin satamassa, mutta emme meinanneet löytää parkkipaikkaa kahdelle autolle. Se oli ihan järkyttävä fiilis kun pyörimme pitkin jätkänsaarta parkkia etsien... Ei todellakaan ollut kovin tutut seudut meille, joten paniikkia alkoi hiipiä niskassa. Onneksi lopulta löysimme parkit ja juoksimme lähtöselvitykseen ihan viime sekunneilla! Huh!

Tallinnaan matkasimme Eckerö Linen M/s Finlandialla ja täytyy kyllä sanoa, että palvelu oli siellä parempaa kuin mitä olin odottanut. Lapset huomioitiin kivasti ja esimerkiksi aamupalalla tarjoilijat varmistivat useamman kerran, että meillä on kaikki hyvin ja hauskuuttivat meidän lapsia.

Kuvasin päivästä teille videon, joten kannattaa ehdottomasti katsoa se, jotta näette paremmin miten meidän reissu meni! 
Tallinnassa oli jo ihanan keväistä ja kadut sulia, ihana aurinkoinen päivä! Nautimme reissusta hyvin pitkälle vain vanhaa kaupunkia kierrellen. Onneksi meillä oli kuitenkin molemmille lapsille rattaat mukana, joten se helpotti liikkumista huomattavasti. Kävimme myös syömässä ja hieman ostoksilla ennen laivaan paluuta. Kahden lapsen kanssa reissaaminen oli kyllä aika raskasta ja kun päivä oli muutenkin pitkä. Illalla olin ihan loppu! 


Kuva: SanniMuutama muukin oli liikenteessä ja näin pääsiäislomalla laiva oli tupaten täynnä. Lapsen kuitenkin viihtyivät hyvin leikkien, taikuria katsellen sekä bändin tahdissa tanssien.

Mulla on ajatuksena tulevaisuudessa kasvattaa myös noiden videoiden osuutta blogissa, joten kannattaa ehdottomasti laittaa myös mun tubekanava seurantaan tulevaisuutta varten. Missään nimessä se ei tarkoita blogin hylkäämistä, tuskinpa musta kokoaikaista vloggaria tulee ikinä, mutta joskus on kiva haastaa itseään kokeilemaan uusia juttuja.


Kuva: Sanni

Kuva: Sanni

3 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)