maanantai 5. helmikuuta 2018

Unelmaloma Mauritiuksella

Niiiiiiin ihana viikko takana, todellinen unelmaloma Mauritiuksella! Aivan mieletön! Valehtelematta paras loma minkä olen viettänyt. Blogi ei valitettavasti reissun päältä päivittynyt, jotenkin halusin keskittyä ihan vaan kaiken nollaamiseen. Läppäri oli reissussa mukana, mutta ensimmäisen kerran se aukeni vasta paluumatkalla. Hyvä sinänsä! Viimeinen vuorokausi oli sen verran raskas, etten eilen illallakaan jaksanut tätä postausta viimeistellä vaan menin sujuvasti ajoissa nukkumaan. Loma on ihana, mutta kyllä oma koti ja oma sänky on vaan kaiken jälkeen ihan parasta! <3

Tulen kuitenkin kirjoittamaan useita postauksia reissusta, se on ihan varma! Paljon on kerrottavaa ja näytettävää. Blogi siis muuttunee hetkeksi vähän matkailupainotteiseksi, mutta tällä hetkellä mun pää on edelleen täynnä pelkkiä lomajuttuja..:D Ehkäpä ne normaalit arkisemmatkin aiheet sieltä nostavat päätään kun sujahdetaan kunnolla arkeen. Mua ei kyllä haittaisi, vaikka tästä blogista tulisi vallan matkablogi...;)


Unelmaloma Mauritiuksella

Unelmaloma Mauritiuksella

Unelmaloma Mauritiuksella

Unelmaloma Mauritiuksella


***


Meille Mauritius oli täydellinen lomakohde ja hotellivalintakin meni nappiin. Meidän loma oli sellainen yhdistetty aktiivi- ja löhöloma. Viikossa ehdimme kiertelemään saarta eri tavoin, pyhittämään päiviä rannalla makoiluun, käymään spa-hoidoissa, ehdimme kävellä hiekkarannoilla ja paikallisen kylän kujilla. Saimme ihan uskomattoman paljon irti lomasta, samalla kuitenkin olen rentoutuneempi kuin aikoihin. "Pieni" matkakärpänen puraisi jo ennen reissua, mutta Mauritiuksella se vain paheni, joten tiedossa on vähän lisää matkoja tulevaisuudessa.

Lähdön hetkellä fiilis oli tosi ristiriitainen, oli haikeaa jättää paratiisi taakse, mutta samalla oli niin hirvittävä ikävä Alisaa,  että olisin vain heti halunnut kotiin. Lomaa voi kai pitää on onnistuneena, kun onnellisten muistojen kera palaa mielellään takaisin kotiin ja arkeen.


Unelmaloma Mauritiuksella

Unelmaloma Mauritiuksella

Unelmaloma Mauritiuksella

***


Mauritius näytti meille parhaita puoliaan, joka päivä oli 30 astetta lämmintä ja kerran saimme pienen sadekuuron ja yhtenä iltapäivänä hieman isomman  kuuron. Isompi kuuro sattui juuri sille päivälle kun olimme autolla liikenteessä ja juuri palaamassa etelästä kohti itärannikkoa. Sade ei siis todellakaan pilannut päiväämme! Muutenkaan ilmasto ei ollut itärannikolla liian kuuma, öisinkin sai hyvin nukuttua.

Pian tulette kuulemaan lisää meidän reissusta: vinkkejä, suosituksia, kuvia, pohdintaa... Tässä kuitenkin maistiaisia meidän reissulta, ihana palata näihin fiiliksiin ja maisemiin! 

Ihanaa alkanutta viikkoa, kivaa olla takaisin! <3


Unelmaloma Mauritiuksella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)