maanantai 12. helmikuuta 2018

Siisti koti ja enemmän omaa aikaa? Sis. Freska alennuskoodi

Freska alennuskoodi
**Toteutettu yhteistyössä Perheblogien ja Freskan kanssa.


Vuodelle 2018 en tehnyt erityisiä lupauksia, mutta halusin vähentää arkemme kiirettä. Yhtenä asiana pohdinnan alla oli siivouksen osittainen ulkoistaminen. Olen jo aiemmin tehnyt Freskan kanssa yhteistyötä ja päässyt kokeilemaan, miten ihanaa onkaan tulla puhtaaseen kotiin kun itse on keskittynyt muihin asioihin. Aikaisempia kotisiivous kokemuksia löydät tästä postauksesta. Ihanaa, että pääsin jatkamaan yhteistyötä ja samalla saan tarjota teillekin jotain, nimittäin postauksen lopusta löytyy Freska alennuskoodi!


Itse en niinkään kaipaa joka viikkoista siivousta, sillä meillä pysyy koti yleisesti ihan siistinä, enemmän kaipaan juuri sellaista kuukausittaista isompaa siivousapua. On kiva kun joku muu imuroi ja pyyhkii pölyt huolellisesti kerran kuussa niin koti on helpompi pitää yleisilmeeltään siistinä muuten. Tuo postauksen lopusta löytyvä Freska alennuskoodi on käytettävissä jos esimerkiksi haluat tilata yksittäisen siivouksen tai tehdä jatkuvan tilauksen.


***


Ihana päivä ja illalla puhtaaseen kotiinLauantaiaamuna ovikello soi ja siivooja tuli kotiimme. Me lähdimme Alisan kanssa vanhempiemme luo, mutta kotoa ei siis ole pakko poistua, Samuli vietti lähes koko siivousajan kotona. Toisaalta kuitenkin tuo siivousaika on kiva viettää muihin asioihin keskittyen.

Olimme ajoissa liikenteessä ja vanhempiemme luona äitini tarjoili meille herkullisen aamupalan ja aamupäivällä vietimme aikaa vanhempieni luona. Päivällä lähdimme äitini kanssa Tampereelle teatteriin, kävimme katsomassa Tytöt 1918 -esityksen Tampereen Työväenteatterissa. Esitys oli todella puhutteleva ja koskettava, suosittelen sitä todellakin, herätti paljon ajatuksia. 

Iltaa vietimme vielä vanhempieni luona, kunnes oli aika lähteä kotia kohti. Miten ihanaa olikaan pitkän päivän ja automatkan jälkeen tulla siistiin ja puhtaaseen kotiin, missä tuoksui niin raikkaalta! Minä käperryin sohvalle ja mietin, että nyt on kyllä hyvä! Ei stressiä siivouksesta vähään aikaan!


***


Freska alennuskoodi

Freska alennuskoodiNappaa tästä Freska alennuskoodi!Jos sinäkin haluat päästä arjessa edes vähän helpommalla ja kenties käyttää sen ylimääräisen ajan hemmottelemalla itseäsi niin ilokseni mulla on nyt tarjota yhteistyön myötä teille Freska alennuskoodi:


MCJEV6Koodilla saat 25€ alennusta ensimmäisestä tilauksesta. Alennuksen saa uusiin tilauksiin. 

Nyt siis ehdottomasti kannattaa hyödyntää tämä Freska alennuskoodi ja tehdä arjesta vähän helpompaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)