keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Blogihaaste: 6 kuvaa kesästä

No onkos tullut kesä nyt talven keskelle? No ainakin tämän postauksen verran palataan kesän tunnelmiin! Sain Maatiaiskanasen elämää -blogista blogihaasteen julkaista kuusi kuvaa viime kesästä. Ajattelin ensin mahdanko osata valita kuutta, mutta aika helposti sieltä löytyi ne mun suosikit. Yhteistä näille kuville on myös, se että niihin liittyy myös jokin vahva tunne tai muisto.

Heti kesän alussa kun mulla alkoi loma, me suunnattiin Alisan kanssa Helsinkiin, käytiin Linnanmäellä ja Korkeasaaressa, yövyttiin kahdestaan hotellissa. Meillä oli ihana reissu ja vieläkin Alisa säännöllisesti kyselee milloin mennään taas kahdestaan Helsinkiin.
***

Nämä herkut nautittiin juhannuksena mökillä. Kesällä ehditiin useampaan otteeseen mökkeillä ja grillata. Ihanat rauhalliset aamut mökillä, aamukahvi portailla ja hiljaisuus... Tekee mieli laittaa silmät kiinni ja palata niihin hetkiin.
***

Kesä oli täynnä hääjuttuja ja yhtenä viikonloppuna vietettiin mun ikimuistoisia polttareita! Kaunis kesäpäivä, vauhtia ja kivaa tekemistä, sekä rakkaimmat ystävät. <3
***


Kesän kaunein viikonloppu oli tietysti Ruisrock -viikonloppu ja siellä tuli taas perinteisesti jamiteltua Samulin kanssa. Mieleen jäi etenkin Teflon Brothers ja Ultra Bra.
***

Omien häiden lisäksi päästiin nauttimaan myös toisista häistä vieraana ja kauniit loppukesän häät olivat niin tunnelmalliset ja herkät.***


Kaikista ihanista hetkistä huolimatta kesä oli äärettömän raskas. Läheisen ihmisen äkillinen sairastuminen ja menettäminen varjosti koko kesää ja suru on edelleen kaikesta ilosta huolimatta läsnä ajatuksissa melkein päivittäin. Tämä kuva on otettu aika pian kaiken jälkeen kun oltiin pyöräilemässä mun kotipaikkakunnalla. Sillä lenkillä tuli mietittyä montaa asiaa.  
***

Haasteen laitan eteenpäin seuraaville blogeille:

Joten olkaatten hyvät: vain kuusi kuvaa kesästä!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Onneksi löytyy myös niitä "tähti hetkiä", vaikka kesä olikin raskas <3 Kiitos, että otit haasteesta kopin <3 Olet ehkä kuullut muutaman kerran aiemminkin, mutta Alisalla on ihan mielettömät ripset. Suloin likka :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta:) Ihania kesämuistoja <3

    VastaaPoista
  3. Oih! Nyt aloin ikävöimään kesää :D

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)