perjantai 17. marraskuuta 2017

Tack och adjö

Huihai perjantai!

Heh, huomaatteko, mä olen tällä viikolla postannut joka arkipäivä! Vautsi, en muista koska viimeksi multa olisi irronnut näin monta postausta samalle viikolle! Vaikka välillä vähän meinaa usko loppua kun blogihommia olis vaikka millä mitalla. Nyt on kuitenkin kauhea into menossa, meillä on nimittäin ihan superi juttu tulossa Perheblogien kanssa! Siitä lisää ihan pian!

Kiitos teille lukijoille, kun olette aktiivisesti mukana, sekin lisää innostusta hurjasti! Just nyt on kuitenkin aika suunnata katseet hieman muualle, sillä olen just nyt junassa matkalla Helsinkiin! Meillä on äidin kanssa perinteinen teatteri- ja hotellireissu. Viime keväänähän olimme viimeksi äidin kanssa teatterireissulla ja siitä reissusta voit lukea näistä postauksista: Sokos Hotel Torni - Viikonloppu äidin kanssa Helsingissä ja Kirka - Surun pyyhit silmistäni -musikaali.

Ihanaa päästä äidin kanssa taas kahdestaan reissuun! Kiva päästä teatteriin ja toki odotan myös yötä hotellista. Olen varannut meille huoneen upeasta Clarion hotellista. Toivottavasti se on yhtä upea kuin kuvissakin! Odotan myös hotellin aamupalaa. ;)


Tack och adjö - kiitos siis juuri sinulle ja näkemiin hetkeksi, tämä tyttö lähtee isolle kirkolle. ;)

Palailen sunnuntaina blogin 2v kuulumisten kera! :)


2 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)