perjantai 20. marraskuuta 2015

Perjantai

Perjantai. Sana joka ennen äitiyttä tarkoitti joko sitä, että työntäyteinen viikonloppu on alkamassa tai sitten BILEET. Useimmiten se kuitenkin tarkoitti tuota ensimmäistä vaihtoehtoa, meidän alalla kun se virallinen bilepäivä oli sunnuntai tai maanantai. ;D Perhe-elämän myötä perjantai on ihan vaan päivä muiden joukossa. Meidän perheessä se tosin tarkoittaa joko sitä, että isin vapaat alkaa tai sitten kisaviikonlopun alkamista. 

Tänään kaikki on kuitenkin toisin. Lähdemme tänään Samulin kanssa Helsinki-Tukholma-Helsinki risteilylle. Tämä on meidän harrastusporukan virallinen kaudenpäätösristeily, eli Jokkisristely. Jokkiksesta voin teille kirjoittaa myöhemmin, se kun tuskin on kovin monelle ulkopuoliselle kovinkaan tuttu juttu.

Tätä risteilyä on jo hetki odotettu. Lähdemme siis Samulin ja kahden kaverimme kanssa laivalle. Tarkoitus olisi myös lauantaina käydä Tukholmassa pyörähtämässä. Eniten odotan kuitenkin sitä, että voin vaihtaa hetkeksi vapaalle ja viettää aikaa ystävien kanssa.

Alisa jää tällä kertaa kotiin siis ja minun vanhempani tulevat häntä tänne Turkuun hoitamaan. Alisallekin siis tiedossa kiva viikonloppu mummin ja vaarin kanssa, hän saa taatusti paljon huomiota ja haleja. Olenkin ajastanut teille reissun ajaksi muutaman postauksen. Luvassa muun muassa ajatuksia lapsenhoitokuvioista. :)

Oikein hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)