lauantai 9. joulukuuta 2017

Perheblogit joulukalenteri luukku 9: DIY pyyherengas puuhelmistä

Perheblogien joulukalenteri on hyvässä vauhdissa ja tänään on minun luukkuni vuoro! Tässä on kiva lahjaidea tai sisustusjuttu omaan kotiin!
Musta on kiva aina yrittää jotain pientä tehdä itse joululahjaksi ja tänä vuonna selailin Pinterestiä ja iskin silmäni puuhelmistä tehtyyn pyyherenkaaseen! Siltä istumalta päätin toteuttaa tämän idean joululahjoiksi ja tilasin 100 kpl puuhelmiä!


***

Yhteen pyyherenkaaseen tarvitset 14kpl puuhelmiä, itse käytin 25mm helmiä. Lisäksi sopivan jäykkää rautalankaa, nauhaa ripustamiseen sekä pihdit.

Puuhelmet pujotetaan rautalankaan ja sitten paketti tulisi saada tarpeeksi kireälle, tähän suosittelen pihtejä. Lopuksi kieputin rautalangan päät pitkin rengasta ja pujotin vielä muutaman puuhelmen alle. Sitten enää kaunis nauha ripustamista varten!

Pyyherengas on helppo toteuttaa ja itse ainakin tykkään sen pelkistetystä tyylistä. Taidan napata sellaisen ihan omaankin käyttöön. Enää kauniit keittiöpyyhkeet pakettiin mukaan niin joululahja on valmis annettavaksi.
Olen nähnyt samalla tyylillä toteutettuja pannunalusia ja periaatteessahan tämä käy kyllä sellaiseksikin, silloin vaan pitää poistaa tuo ripustusnauha, ellei sitten kehittele sitä jostain palamattomasta materiaalista.


Jos pukinkontissa on vielä tilaa, niin tässäpä yksi kiva ja helppo diy-lahja! :)


Ps. Jos et vielä seuraa meidän joulukalenteria niin kannattaa laittaa Perheblogien facebook ja instagram seurantaan, joka päivä uusi luukku! :) 

5 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)