lauantai 17. marraskuuta 2018

SAMPERIN SILMÄTULEHDUS JA ONNEKKAITA SATTUMIA

Niin siinä sitten kävi, että huonosti nukutut yöt ja flunssainen lapsi sai lääkärissä diagnoosiksi silmätulehduksen. Perjantai-aamuna Alisa heräsi silmät rähmien. Onneksi viheliäinen vaiva saatiin heti hallintaan silmätipoilla eikä Alisakaan tuntunut pistävän pahaksi silmätippojen laittamista, vaikka apteekissa vähän varoiteltiin sen mahdollisesti kirvelevän.

Silmätulehdus on meille uusi tuttavuus ja lievästi lääkärikammoinen Alisa ehtikin säikähtää pahanpäiväisesti lääkärissä. Lääkärin kertoessa silmätulehduksesta, Alisa pillahti itkuun. Nyt hän on kumminkin jo iloinen oma itsensä, eikä se silmätulehduskaan tunnu niin pahalta. Onneksi tulehdus ei ilmeiseti ole pahinta sorttia, kun rähmimistä ja pientä turvotusta lukuunottamatta silmät eivät muuten oireile.





Sattui tosiaankin hyvin, että mulla oli torstai ja perjantai muutenkin vapaata ja Alisa sai rauhassa tervehtyä. Tänään olikin sitten kotivuoronvaihto kun Samuli jäi Alisan kanssa kotiin ja minä läksin töihin.

Onneksi tälle viikonlopulle ei ollut mitään sovittua ohjelmaa Alisan osalta, eli hän saa rauhassa lepäillä koko viikonlopun. Toivottavasti kaikki sairastelut jäävät taakse ennen ensi viikonlopun reissua. Jos näin voi sanoa, niin onneksi sairastelut iski nyt eikä viikon päästä. Alisakin on nimittäin odottanut Saksan reissua jo tovin.


***


Hassua muuten, miten mulla oli vapaapäivien aikana ihan sellainen olo kuin litsaisin töistä! Jouduin jatkuvasti muistuttamaan itseäni, että mulla on ihan oikeasti vapaapäivä. Alisan sairastellessa tuli itsekin otettua iisisti ja levättyä. Hyvä niin, sillä nyt pitäisi jaksaa seitsemän tehokasta työpäivää ennen kuin miniloma koittaa.

Toivottavasti sairastelut on nyt selätetty ja saadaan ensi viikonloppuna kaikki lähteä terveinä reissuun.


Hyvää viikonloppua itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)