perjantai 16. marraskuuta 2018

HYPPÄYS JOULUTUNNELMAAN - SIS. HERKULLINEN ALEKOODI

Mun joulufiilis otti suuren harppauksen tiistaina kun olimme siskoni kanssa Salossa Herkku ja Lahja Murenan ihastuttavassa putiikissa blogi-illassa. Suloinen kauppa Salon keskustassa täynnä herkkuja ja upeita kodin tarvikkeita.









Mulle tämä Salon helmi oli ihan uusi tuttavuus, mutta rakkautta ensi silmäyksellä. Vitsit mitä herkkuja! Pelkästään glögejä ja suklaita kymmeniä erilaisia, kahveja, teetä ja vaikka mitä! Osa tuotteista on ihan paikallista tuotantoa ja osa sitten vähän kauempaa, kuten Italiasta. Yksi huippujuttu on Murenan Perjantaikassi -palvelu, harmi kun sitä ei saa tänne Turun alueelle!

Murenaan oli toteutettu jo upea joulutunnelma ja ilta olikin oikea hyppäys keskelle joulua. Ihana piristys synkkään marraskuun iltaan. Itselleni sopii oikein hyvin nyt aloittaa hiljalleen tunnelmoida ja fiilistellä joulua, olkoon se jonkun mielestä liian aikaista. Olin päättänyt olla hankkimatta uusia joulukoristeita tälle vuodelle, mutta en voinut vastustaa söpöjä minikuusia ja puisia kelkka- ja suksisettejä. Ajattelin rakentaa meille joulumaailmoja lasipurkkeihin, ne ovat kuulemma tämän vuoden hitti.





Illan aikana kuulimme esimerkiksi Bloomingvillen uutuuksista ja maistelimme herkkuja, jotka oli taiottu Murenan valikoimista. Ihan mielettömän herkullisia suolaisia ja makeita naposteltavia. Alkumaljana toimi Tertin kartanon Talvijuomaa sisältävä, kuoharilla jatkettu drinksu ja Talvijuomaa lähti pullo myös kotiin. Meillä skoolataan tänä jouluna kyseisen juoman kanssa ennen jouluateriaa.







Päällimmäisenä illasta mulle tuli tunne, että tänä vuonna haluan entistä enemmän kiinnittää huomiota siihen mitä meidän joulupöydästä löytyy. Ajatuksena valmistaa vähemmän mutta laadukkaampaa. Tähän saakka olen valmistanut hirveän määrän ruokaa ja osa sellaisia perinteisiä jouluruokia, joita meillä ei kumminkaan kukaan niin kovasti syö. Tykkään kyllä perinteisestä jouluruoasta, mutta tänä vuonna aion valmistaa vain ne, jotka oikeasti on meidän perheen suosikkeja ja kenties tuoda niihin vähän uutta twistiä. Murenan illasta mukaan tarttuikin muutama mainio resepti, joita kokeilen tänä jouluna.

Saimme vielä illan päätteeksi ihanat tuotekassit, joista paljastui monta kivaa tuotetta. Tuo imuripuuteri oli mielenkiintoinen tuttavuus ja se lähtee hetimmiten testiin, saatampa kirjoittaa siitä teillekin. Ostin lisäksi muutamia juttuja myös itse ja monta herkkua jäi vielä ostoslistalle.





Kokosin tähän alle vielä Murenan verkkokaupasta sellaiset tuotteet, jotka ajattelin hankkia meille joulupöytään. Nyt sullakin on mahdollisuus hankkia ihania herkkuja joko itsellesi tai lahjaksi, lukijana saat nimittäin koodilla BLOGIJOULU 10% alennusta verkkokaupan tuotteista. Koodi on voimassa 31.12.2018 saakka.





**Postaus tehty yhteistyössä Herkku ja Lahja Murenan kanssa. Osa tuotteista saatu.

2 kommenttia:

  1. Nyt on ihanuuksia!
    Yleensä en pidä sälästä ja roippeesta, mutta voi hyvänen aika mitä ihanuuksia silti!
    Joulumaailma pitää ehdottomasti rakentaa, ja mikä ihme on perjantaikassi?

    Yleensä myös viivyttelen joulufiilistelyn aloittamista adventtiin asti. Tänä vuonna olen ollut aivan täpinöissäni jo pari viikkoa. Tämä postaus vain lisää jouluhöperyyttäni.
    Yritin jopa ehdottaa teineilleni että josko vielä kerran kaivettaisiin Jaakko-tontun jouluiset tehtävät esiin. Eivät oikein enää innostuneet.
    Saan nähtävästi höperöidä menemään ihan itsekseni vain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perjantaikassi toimitetaan perjantaina iltapäivällä sinulle kotiin ja sisältää ainekset illalliseen, pientä luksusta:) mulla meinaa kanssa lähteä joulu ihan lapasesta, mutta kohta saa jo luvan kanssa hössöttää. :)

      Poista

Jätä toki kommenttia! :)