perjantai 18. toukokuuta 2018

Yhden aikakauden loppu, uuden alku?

Jotkut teistä seuraajista huomasivat eilen illalla, että bloggaamisessani on yksi aikakausi tullut päätökseen. En enää ole osa Perheblogit.fi -blogiyhteisöä.


Olen ollut osa Perheblogeja koko sen olemassaolon ajan ja melkein koko blogiurani. Perheblogeissa parasta oli ehdottomasti yhteisöllisyys ja mahtavat kanssatyypit! Monen monta hienoa tapaamista ja juttua olemme kokeneet yhdessä parin vuoden aikana.

Viime aikoina olen kuitenkin kaivannut hieman muutosta ja Perheblogit ei enää tuntunut minulta. Mitään sen isompaa dramatiikkaa tilanteeseen ei liity, joskus on vain osattava päästää irti vanhasta, jotta voi mennä eteenpäin.


Uskonkin, että tapaan samoja ihania tyyppejä jatkossakin ja ehkä tulevaisuus tuo itsellenikin jotain huippuja mahdollisuuksia. Mihin tämä kaikki ikinä johtaakaan, sen näyttää vain aika.

Nyt jatkan kuitenkin toistaiseksi itsenäisenä bloggaajana ja olen kiitollinen saamistani blogiystävistä ja tuesta. Vuodet Perheblogeissa ovat täynnä hyviä muistoja, mutta nyt on aika mennä eteenpäin.


Kiitos Sari, Lapsiparkki, Norudemu, Äiti on vähän väsynyt, Isifitness, Kommammaa, Tossavaisen toinen sukka, Marialla ja Tänään kotona, olette kaikki mahtavia! <3 Toivon ja tiedän, että tapaamme vielä.


Te ihanat lukijat, teihin tämä muutos ei vaikuta, Tavismutsi on ja pysyy, sisältö on sitä mitä tähänkin asti, eli kaikkea maan ja taivaan väliltä.Kevyin askelin kohti viikonloppua ja tulevaa, otathan kiinni kädestäni ja jatkat matkaa kanssani?

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)