torstai 24. toukokuuta 2018

Taaperotiistai ja KOLME vinkkiä lapsiperheen kesäreissuille

Sain kutsun tulla tutustumaan huippusuosittuun Taaperotiistai -kiertueeseen, joka kiertää tänä keväänä eri kauppakeskuksissa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja viimeisimpänä täällä Raision Myllyssä. Taaperotiistai on tuttu jo viime syksyltä ja uskon, että se tullaan jatkossakin näkemään Suomen kauppakeskuksissa keväisin ja syksyisin. Vilinä paikan päällä oli myös sen mukainen!









Taaperotiistai oli muuttanut meidän kauppakeskus Myllyn olohuoneen temppuradaksi ja puuhapisteeksi. Paikalla oli paljon perheitä ja lapset leikkivät innoissaan temppuradalla ja bObles -tuotteilla. En kyllä yhtään ihmettele miksi motorisia taitoja kehittävät bOblesit ovat viime vuosina nousseet hitiksi lapsiperheissä, niistä on paljon iloa ja hyötyä. Ne bOblesit olisivat houkuttaneet itseänikin temppuilemaan! Sattuneesta syystä se jäi kuitenkin väliin, itsehän tutustuin tapahtumaan tällä kertaa ilman sitä taaperoa, mutta päätin keskittyä tutustumaan kiertueen brändeihin ja muuhun tarjontaan. Pääsinkin heti juttelemaan Touhula Päiväkotien väen kanssa ja kävimme mielenkiintoisen keskustelun heidän päiväkodeistaan. Olen tutustunut Touhulan toimintaan kun etsimme Alisalle päivähoitopaikkaa. Emme logistisista syistä päätyneet lopulta Touhulaan, mutta mua kiinnostaa etenkin heidän liikunta- ja seikkailupäiväkodit.


Kesäreissuille mukaan!



Otsikossa lupasin esitellä teille kolme huippua tuotetta kesän reissuja ajatellen ja tässä ne tulee! Koin Taaperotiistaissa ahaa-elämyksen liittyen meidän kesäreissujen eväisiin! Paikalla oli entuudestaan tuttuja brändejä, mutta  heidän uutuustuotteet ratkaisivat parikin meidän perheen ongelmaa. 

Reissuissa meillä kulkee monesti mukana erilaisia smoothieita tai pillimehuja ja kieltämättä joskus olen tuskaillut niiden terveellisyyden kanssa, mutta nyt sain vanhojen rinnalle uuden vähän paremman vaihtoehdon. Mehukatti on nimittäin lanseerannut uudet luomu pillimehut makuina appelsiini-mandariini-päärynämehu ja mansikka-päärynämehu. Ei sokeria, ei makeutusaineita, ei lisä- ja säilöntäaineita, lisäksi korkea täysmehupitoisuus: kuulostaa ja etenkin maistuu hyvältä! Kannattaa muuten käydä tsekkaamassa Mehukatin verkkosivut, siellä on nimittäin vaikka ja mitä, itse tutustuin nyt vasta ekaa kertaa ja innostuin! Taaperotiistai kiertueella on tänä keväänä mukana myös Mehukattimaskotti ja se tuntui olevan lasten suosiossa tietenkin.





Toinen meidän tulevan kesän suosikki on varmasti Arlan Luonto+ jogurtit. Alisa tykkää hirveästi jogurtista, mutta niissäkin sokerin määrä saattaa olla ihan järkky. Arlan Luonto+ jogurteissa ei kuitenkaan ole kuin hedelmien ja marjojen omaa sokeria! Eikä lainkaan lisäaineita. Tutustuin jälkeenpäin vielä makuvaihtoehtoihin ja yllätyin miten laaja valikoima niitä oli! Tällä kertaa Taaperotiistaista meille kotiutui mango ja vadelma-punajuuri, joka vaikutti jännältä makuyhdistelmältä, mutta oli kuitenkin huikean hyvää! Huomasin, että heidän valikoimistaan löytyy myös jogurtti + marjamysli vaihtoehtoja ja sellaiset lähtee kyllä heti seuraavalla kauppareissulla kokeiluun.

Kolmas vinkki on Gefiluksen maitohappobakteeripurutabletit, joihin on näppärästi lisätty myös C- ja D-vitamiinia. Ne tekee meidän koko perheelle hyvää ja kulkee näppärästi mukana reissuissa. Toivoisin, että näistä löytyisi apu meidän viimeaikaisiin sairasteluihin ja vatsavaivoihin. Päärynä- ja mansikkapastilleissa maku on vähän liiankin hyvä, niitä söisi vaikka miten paljon. Onneksi kuulin, ettei niitä voi syödä liikaa, vaikka toki onkin tarkoitettu vain yksi tabletti päivässä nautittavaksi. Gefiluksen pisteellä oli myös hellyyttävä nallesairaala, missä pääsi hoivaamaan nalleja. Jokaisesta myydystä pakkauksesta menee lisäksi osa Lastenklinikoiden kummeille. <3




Alisa oli ensin hieman pettynyt kun hän ei päässyt mukaan Taaperotiistai -tapahtumaan, vieno toive siis, että tuleehan Taaperotiistai -kiertue ensi vuonna taas Raisioon? Pettymys vaihtui tuliaisten myötä iloksi, kuten huomaatte:







Kiitos Taaperotiistai hauskasta aamupäivästä ja näistä supereista vinkeistä meidän kesäreissuja ajatellen! Käykäähän tykkäilemässä Taaperotiistaista Facebookissa, että saatte tiedon tulevista kiertueista. Tänä vuonna Taaperotiistai nähdään vielä Iso-Omenassa ensi viikolla, joten kipinkapin paikalle tutustumaan ja viettämään touhukasta päivää! :)


*Kaupallinen yhteistyö Kids Factoryn kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)