tiistai 8. toukokuuta 2018

Fiiliksiä just nyt

Siitä on taas aikaa kun olen viimeksi istunut koneen ääreen ja kirjoitellut vain satunnaisia fiiliksiäni ylös. Tuntuu, että kevät ja lähenevä kesä on kaapannut mut mukaansa, joten huomaan kirjoittavani tänne entistä harvemmin. Vitsi miten oonkaan kaivannut juuri tätä alkukesää! Tämä lämpötilakin riittäisi koko kesäksi, t-paidassa pärjää, mutta ei ole liian kuuma.

Kuluneet puolitoistaviikkoa on olleet meille paluuta normaaliin rytmiin, sillä olemme saaneet viettää koko perheen kanssa aikaa taas enemmän kuin hetkeen. Miten mukavalta se tuntuukaan kun toinen on kotona! Kyllä se vaan tolkuttomasti helpottaa kun on toinen joka jakaa arjen ja kotityöt.

Olemme ehtineet iltaisin touhuilemaan kaikenlaista kivaa, kuten extempore iltakahvittelut, pihatyöt ja kävelylenkit. On kiva kun Alisa on jo niin iso ja taitava, että pystyy pyöräilemään pidemmänkin lenkin ja me Samulin kanssa kävelemme mukana. Samulista on myös paljastunut pieni puutarhuri kun yhtenä iltana lenkin päätteeksi hän päätyi putsaamaan kaikki kivetyksemme ja siistimään pensaita. Viikonloppuna meillä on suunnitelmissa käydä ostamassa hieman kesäkukkia ja ehkä vähän uusia istutuksiakin. Mä haaveilen pienestä hyötypuutarhasta terassilla: perunaa, tomaattia, salaattia ja yrttejä kenties?





***


Huomaan kuitenkin, että olen edelleen todella väsynyt. Yritän kovasti lepäillä, mutta vähitellen mieleen alkaa hiipiä, meneekö tämä väsymys lepäämällä ohi vai onko kyse jostain muusta? Toivon, että kaikki tästä tasoittuu ja lähenevä kesä tekee tehtävänsä ja herättää mut lopullisesti henkiin! Vein äsken Alisan kävellen päiväkotiin ja tein hieman pidemmän lenkin kotiin musiikkia kuunnellen, fiilis oli niiiiiin hyvä. Veikkaankin, että mun väsymys on juuri liikunnan ja ulkoilun puutetta, onneksi nämä aurinkoiset kelit kuitenkin oikein pakottavat pihalle. Neljä erilaista vuodenaikaa on parasta, sillä itsestäni tuntuu siltä, että uudesta vuodenajasta saa aina uutta voimaa. <3

Kesälomaankin enää vain muutamia viikkoja, kreisiä! Kesälomasta odotan ainakin meidän Islannin matkaa ja sitä, että voidaan tehdä koko perhe reissuja extempore. Ehkä voisimme lähteä vihdoin myös sinne saaristoon? Kolme yhteistä lomaviikkoa tuntuu niin huikealta kun emme ole vielä koskaan näin montaa viikkoa olleet yhdessä lomalla! Alisa on myös toivonut pääsevänsä lomalla huvipuistoon, en ole vielä päättänyt mikä olisi kivoin huvipuisto? Linnanmäellä olemme parina kesänä olleet joten olen miettinyt myös Särkänniemeä ja PowerParkia...





Kesälomassa mietityttää tietysti aina myös taloudellinen puoli, sillä erilaisiin hurvitteluihin saa kulumaan äärettömän määrän rahaa, siksipä onkin taas hyvä muistuttaa myös itseään kaikesta siitä ilmaisesta ja edullisestä kesätekemisestä! Kokosin tähän alle mun blogista vinkkejä ilmaisiin/edullisiin kesäreissuihin!



Tunnisteilla reissussa ja kesä löytyy mun blogista vinkkejä vaikka millä mitalla, joten ei muuta kuin suunnittelemaan tulevaa kesää!



Hassua kuinka tästä mun fiilispostauksesta tuli tällainen kesäpostaus, mulla on vissiin todellakin kesäfiilis! :) Sattumaa vai ei, mun tän hetken lempibiisi on muuten Olavi Uusivirran Kesäyön uni! Oikein oikein oikein ihanaa ja kesäistä päivää sulle! <3

2 kommenttia:

  1. Tämä kevät tuli lopulta todella nopeasti ja yllättäen. Niin, tai melkein voisi sanoa että kesä tuli samalla, ihanan lämmintä.
    Oikein mukavia yhteisiä hetkiä teidän koko perheelle ja lähestyvää kesälomaa!

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)