perjantai 26. huhtikuuta 2019

AIKA SANOA NÄKEMIIN

Kun reilu kolme vuotta sitten aloitin bloggaamisen, en olisi uskonut miten pitkälle se kantaa. Olen tavannut upeita tyyppejä, päässyt mukaan mageisiin juttuihin ja ennen kaikkea tuntenut intohimoa kirjoittamiseen ja bloggaamiseen, sitä kautta myös löytänyt uusia juttuja itsestäni.

Näihin postauksiin on kulunut työtunteja hulluna, mutta viime aikoina aikaa tai inspiraatiota ei ole enää samalla tavalla löytynyt. Viimeisen puolivuotta blogi on tehnyt hidasta kuolemaa. Olen yrittänyt jatkaa ja väistellä edessä olevaa. On vaan myönnettävä, että minusta ei enää ole tähän ja ajatukset ovat jo muualla. Kun päätös viimein syntyi, olo tuntui helpottuneelta.

Kiitän kaikkia blogikollegoita, lukijoita ja yhteistyökumppaneita tästä matkasta. On ollut ihana jakaa tämä kaikki teidän kanssa. Nyt on kuitenkin aika sammuttaa valot ja sanoa näkemiin. Blogi vaikenee. En sano, että en koskaan palaa, vaikka nyt se tuntuukin hyvin kaukaiselta. Blogi jää edelleen elämään, onhan se täynnä upeita muistoja vuosien varrelta.

Kiitos juuri sinulle! <3

Näkemiin.

2 kommenttia:

  1. Voi Ilona! ❤️❤️❤️ Tulee ikävä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos mukavasta blogista! Kaikkea hyvää jatkoon ja aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)