maanantai 24. heinäkuuta 2017

Nautin yksinolosta

Vanhemmiten olen alkanut nauttia yksinolosta. Joskus en nauttinut yksinolosta, en tykännyt yhtää olla yksin kotona. En mä sentään ole Samulia ikinä kahlinnut kotiin, mutta en ole osannut nauttia siitä yksinolosta niin paljoa kuin ehkä nykyään.

Viikonloppuna Samuli meni parhaan ystävänsä varpajaisia juhlimaan ja me jäimme Alisan kanssa mökille kahden. Tulin silloin miettineeksi, miten mukavaa onkaan olla välillä ihan yksinään. Tai no siis, olihan minulla Alisa seurana, mutta hän toki meni nukkumaan aikaisin ja minulle jäi useampi tunti omaa aikaa.

Paistelin illalla meille lettuja ja Alisan mentyä nukkumaan söin vielä muutaman letun ja lämmitin itselleni saunan. Saunajuomana nautin lasillisen cokista. Saunoin oikein pitkän kaavan mukaan ja kävin välillä jäähdyttelemässä, siis tiskasin astiat. :D Vaikka tiskikone on ihana kotona, mökillä on nautinnollista tiskata käsin. Mökillä on paljon kauniita vanhoja astioita ja onkin kiva välillä ottaa ruokakuvia näiden kauniiden astioiden kanssa.
Saunan jälkeen yöpuvussa nautin hieman juustoja ja kuuntelin radiota. Mökillä on kyllä telkkarikin, mutta se ei ehkä toimi kunnolla, sillä en ole ikinä tainnut nähdä kenenkään katsovan sitä. Radio kuitenkin soi taustalla lähes aina ja se on ihanaa vaihtelua! Radiosta soi usein Nova tai jokin muu sellainen kanava, mistä ilta aikaan tulee hieman vanhempaa musiikkia ja sitä on juuri mukava kuunnella yksinään.
Jätin radion myös hiljaiselle kun menin nukkumaan, sillä vanhassa talossa kuuluu välillä hassuja ääniä ja yksinolo tekee joskus pienet tepposet. Lukitsin myös oven sisäpuolelta ja käskin Samulin soittaa kun on ovella. :D Mökillä on siis sellainen vanha ovi vanhalla lukolla, jonka saa lukittua sisältä tai ulkoa.

Luulen, että yksinolon opettelu on tehnyt musta paremman myös parisuhteessa. Vaikka nautin olla Samulin seurassa, on ihanaa välillä olla yksikin.

Tykkäättekö te olla yksin? :)

4 kommenttia:

  1. On taito olla myös yksin. Mieheni on aina tehnyt reissutöitä, joten olen opetellut yksinoloa suhteemme alusta saakka.
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ihanalta fiilistely-hetkeltä :) Tekis kyllä hyvää :)

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)