maanantai 25. kesäkuuta 2018

Paluu kotiin!

Ihana reissu, mutta ihana olla kotonakin! Islanti oli ehdottomasti yksi huikeimpia kohteita, missä olen koskaan käynyt. Tulen kirjoittamaan siitä teille varmasti vielä useampaan kertaan.

Vaikka aikaero Islannissa on vain kolme tuntia, vaikuttaa se edelleen meihin. Olemme valvoneet hieman pidempään, mutta aamulla myös nukkuneet yli kymmeneen, jopa Alisa! Tämä lienee ennätys jo.

Loma oli kaikessa aktiivisuudessaan kuitenkin onnistunut myös siksi, että olo tuntuu todella rentoutuneelta ja energiseltä. Ensimmäinen päivä reissun jälkeen meni rentoillessa ja pyykkiä pesten. Innostuin myös heti herättyäni leipomaan marenkikakkua muuten vain. Samuli ihmetteli miksi ihmeessä leivon kakkua, pelkäsi kai että olen heti kutsunut meille vieraita katsomaan Islantikuvia. :D Kakusta tuli oikein herkullinen ja se katosi parempiin suihin hetkessä.

Yhden päivän kotona olo sai mut suunnittelemaan jo uutta retkeä ja tänään pakattiinkin kylmälaukkuun eväät ja termariin kahvit ja otettiin nokka kohti Turun saaristoa. Tarkkaa suunnitelmaa ei ole vaan mennään sillä fiiliksellä, että pysähdytään kun jotain kivaa tulee vastaan. Rakastan tällaisia retkiä hirveästi ja toivon, että tästä päivästä tulee ihana!

Itse olen lomailijana sellainen, että nautin eniten kun on sopivasti aktiviteetteja ja lepoa. Jollekkin mun kaipaama aktiivisuus voisi olla liikaa ja siksi yritän aina varmistella, että koko perhe pysyy mun menossa mukana ja ehtii nauttimaan lomasta. Toistaiseksi muutkin on pysyneet mun matkassa. :D

Tälle viikkoa meillä ei ihan hirveästi ole suunniteltua ohjelmaa. Yhtenä päivänä käymme moikkaamassa parasta ystävääni joka on kesän töissä toisessa kaupungissa. Samalla tehdään turistikierros meille vähän tuntemattomaampaan kaupunkiin.

Joko teillä lomaillaan, vai siintääkö kesäloma vasta edessäpäin?


(Kärsin edelleen tietokoneettomuudesta, joten toivottavasti tämä postaus ei näytä hölmöltä.)

1 kommentti:

  1. Oi, miten herkullinen kakku. Jään odottelemaan postaustasi Islannista. Matka Islantiin kun kuuluu haaveisiini!

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)