maanantai 18. kesäkuuta 2018

Lomaterkut

Kivaa alkanutta uutta viikkoa! Täällä ollaan ihan lomafiiliksissä kun loman pari ekaa päivää on mennyt kaikenlaisissa puuhissa. Täällä on tehty perusteellinen siivous loman alkajaisiksi, pesty terassi ja ikkunat, pyykätty urakalla ja nautittu ja rentoiltu. Ihanaa kun on oikeasti aikaa touhuilla, silloin siivoilukin maittaa ihan eri tavalla. Alisakin on innoissaan auttanut, ollaan tehty aaltoja lakanoilla, eli vedetty ja viikattu samalla lakanat suoraan, metsästetty villakoiria imurilla yms. ;) Siivous muuttuu pienellä jujulla seikkailuksi.

Yksi puuhastelun syy on ollut myös huomenna alkava Islannin reissu, haluan palata siistiin kotiin ja tyhjätä pyykkikorin ennen reissua. Ollaan toki myös pakattu ja tuskailtu miksi päätettiin lähteä vain käsimatkatavaroilla matkaan... Toisaalta, eipä tule kannettua turhaa tavaraa ja kyllä me lopulta saatiin kaikki pakollinen matkaan.


Matkalaukkuun jäi yllättäen tilaa tietokoneen verran, sillä nyt mun kone sitten lopullisesti hajosi... Päätin lykätä uuden koneen hommaamisen reissun jälkeiseen aikaan, koska haluan rauhassa tutustua eri vaihtoehtoihin vielä. Siitä syystä blogissa on taas ollut ja tulee seuraavan viikon olemaankin hiljaista. Tämäkin postaus on kännykällä rustattu ja instakuvilla höystetty. Saattaa toki olla että reissustakin palaan teille kännykkäpostauksen kera. Mun kamerasta onneksi saa kuvat suoraan kännykkään niin ehkä saan teille jaettua ihania Islanti-kuviakin. Ainakin somesta niitä löytyy varmasti!

Just nyt loma tuntuu niin mahtavalta, mä olen onneksi heti päässyt oikeaan lomafiilikseen ja kaikenlainen stressi ja väsymys on poissa. Niin ihanaa! Nyt huomaa miten loman tarpeessa olenkaan ollut. Aionkin nauttia koko lomasta alusta loppuun saakka. En stressaa töihin palaamisesta, aikatauluista tai yhtään mistään muustakaan. Näin on just paras!

1 kommentti:

Jätä toki kommenttia! :)