maanantai 11. helmikuuta 2019

HYVÄÄ JUURI TÄNÄÄN

Mun piti alunperin kirjoitella teille tänään Singaporesta, mutta en millään saanut inspiroitua itseäni kirjoittamaan postausta loppuun. Olin viikonlopun töissä, joten ylimääräistä aikaa ei juuri jäänyt. Maanantai tuntuu monelle olevan se viikon vaikein päivä, niin mullekin aina välillä. Tosin ei tänään, koska olen jo perjantaista asti ollut töissä. Mun viikossa mennäänkin siis tavallaan jo jossain keskiviikon tiimoilla.

Tiedättekö, kun joskus on tapana tarttua niihin asioihin, jotka on huonosti juuri nyt? Mä ainakin myönnän välillä olevani todella taipuvainen miettimään vain niitä huonoja asioita juuri nyt. Siksi päätinkin nyt ihan extempore kirjoittaa niistä asioista, mitkä on hyvin juuri tänään!

Energiapiikki! Oi anna sen jatkua! Olen taas jaksanut herätä ajoissa, jo kuudelta aamulla, enkä ole ollut lainkaan väsynyt. Päin vastoin, olen iloisena ponkaissut ylös keittämään rauhassa kahvia. Eilen aamulla ehdimme Alisan kanssa jopa maalaamaan vesiväreillä, siis aamulla ennen työpäivää, mahtavaa! 

Aamulla herääminen on kyllä iso juttu, koska ehdin tehdä kotitöitä aamulla, joten työpäivän jälkeen aikaa jää enemmän myös muilla jutuille, lukemiselle ja ihan vaan olemiselle. Kotitöihin liittyen hyvää just nyt on viime viikolla raivatut kaapit, siistit kaapit on ilo omalle silmälle.

Näen tällä viikolla koko perhettäni kun vanhempanikin ovat palanneet reissustaan ja molemmat siskoni saapuvat Turkuun. Kiva nähdä taas kaikkia yli parin viikon tauon jälkeen. Perheen lisäksi hyvää fiilistä tuo lauantaina odottava laivareissu työporukan kanssa. Meidän reissut on yleensä olleet tosi kivoja ja odotan myös hyvää ruokaa.

Ruokaan liittyen mua ilahduttaa myös oma innostukseni ruoanlaittoon. Tulevien viikkojen ruokalistalta löytyy paljon uusia ruokalajeja ja aasialaista vivahdetta. Ruokatrendeihinkin ehdin jo tarttua kun viime viikolla Liemessä-blogista lähtenyt hype saavutti eilen meidänkin keittiön. Rakastan uusia helppoja ja herkullisia reseptejä ja tässä oli todellakin yksi sellainen!

Talviurheilun ystävälle juuri tämä aika on parasta aikaa, kun joka viikonloppu tulee jotakin talviurheilua ja kohta koittaa myös hiihdon mm-kisat. Seuraan sujuvasti lajia kuin lajia, mutta kyllä hiihto on ihan ykkönen!

Koko ajan enemmän valoa. Miten hyvältä tuntuukaan kun iltapäivällä ehtii lähtemään töistä ennen kuin on ihan pilkkopimeää? Joka päivä on enemmän valoa!

Lukutoukkaa ilahduttaa myös uudet kirjalöydöt. Kun löydän uuden (dekkari)kirjasarjan, mistä tykkään, ahmin koko sarjan hetkessä ja kuumeisesti odottelen jatko-osia! Viime viikolla löysin taas uuden hyvän kirjasarjan ja en malta odottaa, että pääsen lukemaan lisää.

Lomamuistot. Edelleen loman muistot lämmittää ja kiitän onnistunutta lomaa siitä että tänäänkin tuntuu hyvältä päivältä. Vaikka lomapostaukset vielä odottavat viimeistelyään, halusin tähän postaukseen liittää yhden mun suosikeista mitä reissukuviin tulee. Se on rakeinen ja laadultaan kehno, mutta sen fiilis. <3Toivottavasti sinun päivässä on tänään paljon hyvää. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)