tiistai 5. joulukuuta 2017

Diy korkkiporo


Diy Korkkiporo


En tiedä teistä, mutta meille on vuosien aikana kertynyt kuohuviinipullojen korkkeja. Olen kerännyt niitä ajatuksella, että näistä saa askarreltua jotain tosi kivaa joskus. En ole vaan koskaan keksinyt oikein, että mitä. Tähän saakka ne ovat lojuneet keittiössä lasipurkissa koristeena.

Tänä vuonnahan mulla on ollut mentaliteettina olla hankkimatta yhtään uutta joulukoristetta kaupasta. Panostan siis itse tehtyihin ja käytän vanhoja koristeita hyödyksi. Olenkin selannut paljon Instagramia ja Pinterestiä näiden ajatusten pohjalta ja Muotoilija Minna Haapakosken Instagramissa törmäsin ihanaan korkkiporoon ja siitähän se ajatus sitten lähti.


Diy Korkkiporo


Tarvitset:

Korkkeja
Grillitikkuja
Tussin
Oksat sarviksi
(rautalankaa)


Korkkiporo on helppo ja nopea toteuttaa. Aloitin värittämällä grillitikun mustaksi tussilla ja sen jälkeen leikkasin siitä viisi yhtä pitkää tikkua: neljä jalkaa ja kaula. Tikkujen pituus on makuasia, kannattaa vähän testailla mikä näyttää hyvältä. Huomasin jälkeen päin, ettei yksikään kuvistani ole kovin havainnollistava tuon kaulan osalta, mutta siis korkit on yhdistetty toisiinsa yhden tikun avulla, joka on ns. kaula. Itse alustin reiät rautalangalla, mutta mikä tahansa terävä käy. Silmät piirsin ihan vaan tussilla. 

Diy Korkkiporo


Söpö poro pääsi ilahduttamaan meidän tonttumaailmaa. Meillä on olohuoneessa yhden ikkunan välissä Muumien taikatalvi ja toisen ikkunan välissä tonttumaailma. Täytyy ehkä askarrella porolle vielä kavereitakin, onhan tuo korkkiporo nyt aika suloinen.


Diy Korkkiporo

2 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)